Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big mascara & Diesel Only The Brave. 

Mystic Petals Eyeshadow Palette Dark Mystic
Mystic Petals Eyeshadow Palette Dark Mystic
Mystic Petals Eyeshadow Palette Dark Mystic
Gåva på köpet! Läs mer

Mystic Petals Eyeshadow Palette Dark Mystic

NYX Professional Makeup

Mystic Petals Shadow Palette handlar om nyanser i mörka blomster. Vår nya kollektion spirar i 10 pigmenterade puderögonskuggor, inspirerade av de förtrollande nyanser som blommar upp om natten.
169 kr
Dark Mystic
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Mystic Petals Eyeshadow Palette
p94005727
v94005729
NYX Professional Makeup
SEK
169

Recensioner

Susanne | 2019-12-07
Härliga färger. En del fall out men går bra om man är fördiktig

Mer Information

Mystic Petals Shadow Palette handlar om nyanser i mörka blomster. Vår nya kollektion spirar i 10 pigmenterade puderögonskuggor, inspirerade av de förtrollande nyanser som blommar upp om natten. Paletten finns i två färgkombinationer, från bäriga nyanser till jordtoner. Applicera nyanserna i sammet/satin, matt och skimmer var för sig, eller kombinera dem för att skapa din egen bukett av looker.
Mystic Petals Shadow Palette handlar om nyanser i mörka blomster. Vår nya kollektion spirar i 10 pigmenterade puderögonskuggor, inspirerade av de förtrollande nyanser som blommar upp om natten. Paletten finns i två färgkombinationer, från bäriga nyanser till jordtoner. Applicera nyanserna i sammet/satin, matt och skimmer var för sig, eller kombinera dem för att skapa din egen bukett av looker. VAD DET ÄR: En naturskön ögonskuggpalett med 10 pigmenterade färger i två rika färgkombinationer. VAD DEN GÖR: De praktfulla färgerna inspirerar till lek som vi inte vill ska ta slut. VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: Båda paletterna blommar i rik färgvariation från mjuk och romantisk till djärvt förförisk. ANVÄNDNING: Applicera färgerna var för sig eller skimmerfärgerna ovanpå de matta. BÄST FÖR: Nybörjare till professionell Trendfokuserade skönhetsjunkies Alla hudtoner
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22