Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Björn Axén Tools - Straight & Curl Straight & Curl

Björn Axén Tools - Straight & Curl Straight & Curl

Obh Nordica

Professionell plattång som är designad för att skapa rakt eller lockigt hår med perfekt resultat. Keramisk beläggning för skonsam behandling.
849 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Björn Axén Tools - Straight & Curl
p708556
v38423927
Obh Nordica
SEK
849

Recensioner

Tania | 2017-03-14
det var nog bland de sämsta plattängerna jag har varit med om, den greppar inte tag i håret (jag har normalt tjockt hår) och plattar inte för fem öre. Riktigt synd!
Ilona | 2017-02-17
Väldigt bra plattång. Ger bra resultat för bra pris. Det går bra att locka håret och lockarna blir fina
Anna-Lena Hoväng | 2016-03-10
Den här plattången är så bra! Om man har lockigt hår och använder den här så blir det endå platt. Man kan också göra lockar med den här produkten.

Mer Information

Professionell plattång som är designad för att skapa rakt eller lockigt hår med perfekt resultat. Keramisk beläggning för skonsam behandling. Flexibla (flytande) plattor för ett jämnt och kontinuerligt tryck mot håret. Exklusiv förvaringsväska med inbyggd värmeresistant matta medföljer. Extra lång sladd, 2,8 meter.
Inställbar temperatur, 120-230 grader. Snabb uppvärmning-ca 30 sekunder. Indikator signalerar när plattången är redo för användning. Auto-off funktion: Plattången stänger av sig själv efter 60 minuter.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22