Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Just nu bjuder vi på fri frakt med PostNord när du handlar över 100 kr. Gäller t.om. 17/11.

KICKS som arbetsgivare

Våra 250 butiker i Sverige, Norge och Finland utgör en dynamisk miljö. Det som förenar oss kollegor är kärleken till skönhet och viljan att vägleda varje kund till de bästa valen för just honom eller henne.
KICKS som arbetsplats

Förutom våra omkring 250 butiker består vår organisation av centrala funktioner såsom inköp, marknad, kundservice och etablering. På huvudkontoret i Stockholm jobbar ungefär 150 personer. Vi har också kontor i Oslo med tjugotalet kollegor.

Vår arbetsmiljö
Vi vill att KICKS ska vara och upplevas som en sund och attraktiv arbetsplats där balans i livet värderas högt och där det finns hög frisknärvaro. Varje chef med personalansvar har ett delegerat ansvar för arbetsmiljön inom sitt område. Även medarbetarna har ett ansvar, genom att vara medveten om och påtala risker eller brister för sin närmaste chef.

Mångfald står högt på agendan
Vi som jobbar på KICKS, inte minst kollegorna i butik, ska spegla mångfalden bland våra kunder.

En majoritet av våra medarbetare är idag kvinnor. Som ett första steg mot en större mångfald har vi inom ramen för Axel Johnson-koncernens initiativ Axelerate satt upp som mål att öka andelen män inom KICKS till 10 procent senast år 2020.

I KICKS mångfalds- och jämställdhetspolicy anges hur både chefer och medarbetare har ansvar för att skapa och utveckla en arbetsplats där olikheter accepteras och uppmuntras.

S.H.A.R.E
Inom ramarna för S.H.A.R.E. och i samarbete med Tjejzonen erbjuder KICKS mentorledd praktik för unga kvinnor med egen erfarenhet av psykisk ohälsa. KICKS medarbetare i butik och på kontor är mentorer och förbereds inför uppgiften med en utbildning. För KICKS medarbetare är det här en möjlighet att bidra till en annan persons utveckling men också en möjlighet till personlig utveckling.

Alla KICKS medarbetare ska också genomgå en utbildning om psykisk hälsa. Utbildningen ges on-line och tas fram av KICKS i samarbete med Mind.

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22