Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big mascara & Diesel Only The Brave. 

Praktisera hos KICKS

Är du mellan 18-27 år och är nyfiken på hur det är att jobba i butik? Vill du jobba med service och kundbemötande eller administration och support, med stöd av en alldeles egen mentor? Då kan du få chansen att praktisera på KICKS!

Hösten 2016 startade KICKS i samarbete med Tjejzonen ett praktikprogram som gör det möjligt för tjejer att praktisera i en KICKS-butik eller på KICKS huvudkontor med stöd av en mentor. Mentorn arbetar på KICKS och är ett medmänskligt stöd som lyssnar och som du kan prata med under din praktikperiod.

Vem är du?
Du är tjej och mellan 18-27 år. Du är nyfiken på hur det är att arbeta på ett kosmetikaföretag och tycker om att jobba med service och kundbemötande. Du har erfarenhet av någon form av psykisk ohälsa. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att arbeta i butik eller på kontor utan är intresserad av att lära dig mer om skönhetsbranschen.

Vad får du?
Du får en rolig och utvecklande praktikperiod i en KICKS-butik alternativt på KICKS huvudkontor i Stockholm. Du får en stöttande mentor och medmänniska som du kan prata med och som lyssnar på dig. Praktikperioden anpassas individuellt men sker i regel under cirka 3 månader. Praktiken är obetald.

Vad är syftet med praktikprogrammet?
KICKS har tillsammans med Tjejzonen startat ett samarbete kring psykisk ohälsa bland unga kvinnor – S.H.A.R.E. Syftet med S.H.A.R.E är att sprida kunskap om psykisk ohälsa och stärka unga kvinnor. Praktikprogrammet är en del av detta samarbete där vi lyfter frågan om unga kvinnors hälsa på arbetsmarknaden. Mentorerna på KICKS utbildas av Tjejzonen inom ämnet psykisk ohälsa med fokus på bemötande och handleds dessutom kontinuerligt. Genom att kunna erbjuda unga kvinnor praktik med mentorstöd kan vi ge unga kvinnor en trygg väg in på arbetsmarknaden och en möjlighet att hitta en fungerande vardag.

Har du frågor?
Om du har frågor eller funderingar kring praktiken eller vårt samarbete med KICKS, tveka inte att höra av dig till Anna Josephson, projektledare på Tjejzonen, anna.josephson@tjejzonen.se

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22