Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Nail Lacquer Flashbulb Fuschia

Nail Lacquer Flashbulb Fuschia

OPI

OPI´s berömda nagellack finns i över 400 otroligt vackra nyanser och säljes i fler än 70 länder.
165 kr
Flashbulb Fuschia

Recensioner

Emelie | 2017-06-27
Beställde hem Put it in Neutral! den hade jätte tunn konsistens, så var tvungen att sätta 4-5 lager för att det skulle synas.
PS | 2017-03-09
Bra kvalitet och många bra färger.
Caesar Pettersson | 2017-03-07
fästmön älskar dessa, blir skitglad när jag köper dom

Mer Information

OPI´s berömda nagellack finns i över 400 otroligt vackra nyanser och säljes i fler än 70 länder. OPI´s nagellack är internationellt känt för sin otroligt höga kvalitet och vinner ständigt priser och bäst i test. Lacket är mycket enkelt att applicera, ger en blank och elegant yta och är mycket slitstarkt vilket ger ett mer hållbart resultat. Eftersom nya nyanser alltid framtas i sammarbete med det amerikanska moderådet följer OPI´s nagellack alltid det rätta trenderna och färgerna. OPI släpper ett stort antal nya nyanser varje år, så du kan alltid vara säker på att hitta just ditt favorit lack!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22