Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Start To Finish
Start To Finish
Start To Finish

Start To Finish

OPI

En fantastisk tre-i-en produkt som kombinerar underlack, överlack och nagelstärkare. Finns med två olika formula, Orginal och Formalehydfri.
225 kr

Recensioner

Elisabeth | 2016-03-07
Denna produkt håller vad den lovar. Naglarna blir starka, skivar sig inte och torkar snabbt. Den är helt klart värd pengarna!
Stina Jonsson | 2015-06-07
Jag blev rekommenderad det här nagellacket av en kvinna inne på kicks då jag ville ha någonting som hjälpte mot tunna, sköra naglar som bara gick av. Det här nagellacket uppfyller inte de kraven. För det första, och mest irriterande, så tål det ingenting. Nagellacket tycks inte fästa ordentligt i nageln och flisar sig vilket gör att man kan dra av nagellacket. För det andra, detta tycks ha stor påverkan på effekten då jag verkligen inte upplevde att jag fick starkare naglar. Och för det tredje och sista, att nagellacket ständigt måste målas om på grund av den dåliga hållbarheten gör att det blir ett fruktansvärt odrygt och långt ifrån ett prisvärt nagellack. Blev rekommenderad Trind efter det och det fungerar mycket bättre!
Sarah Jafari | 2015-02-13
3 i 1 produkt baslack, nagelstarkare och topplack! Du behver inte köpa andra dyra produkter till dina naglar. Den gör den ska och är dryg och använda. Den gör att det gör det roligare och ta hand om naglarna och fixa dem!

Mer Information

En fantastisk tre-i-en produkt som kombinerar
underlack, överlack och nagelstärkare.
Finns med två olika formula,
Orginal och Formalehydfri.
ALCOHOL DENATURED (SD ALCOHOL-40B), ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, HEPTANE, NITROCELLULOSE, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYVINYL BUTYRAL, TRIPHENYL PHOSPHATE, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, CAMPHOR, BENZOPHENONE-1, GLYOXAL, HYDROLYZED WHOLE WHEAT PROTEIN, CI 60725 (D & C VIOLET #2)
Volym:15 ml
Färg:Transparent
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22