#
100BON
Origins GinZing Refreshing eye cream

GinZing Refreshing eye cream

86% upplevde att de fick ett ljusare utseende. 80% upplevde minskad svullnad. Sen natt? Lång flygresa? Eller ser du bara trött ut hela tiden? Förbered dig på att se piggare ut än någonsin. Naturen har kliniskt bevisat att den kan minska mörka...
320 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
32 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

86% upplevde att de fick ett ljusare utseende. 80% upplevde minskad svullnad. Sen natt? Lång flygresa? Eller ser du bara trött ut hela tiden? Förbered dig på att se piggare ut än någonsin. Naturen har kliniskt bevisat att den kan minska mörka ringar. Påsar under ögonen försvinner nästan helt. Origins egna sammansättning med koffein från kaffebönor, panax ginseng, magnoliaextrakt och naturliga optiska blekmedel får snabbt huden att se fräsch ut, och återskapar en pigg utstrålning. Användning: Applicera försiktigt runt ögonen med fingerspetsarna på morgonen eller efter behov.
Volym: 15 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-03-07
Denne har skimmer i seg! Den legger seg utenpå huden og gjør det vanskelig å legge sminke over. Den hydrerer huden ok.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-05
Denne kjenner man at virker. Så god når man er trøtt om morgenen!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-04
Opplever at de svir litt etter applikasjon. Det er ikke lenge siden jeg kjøpte kremen, men den har allerede begynt å lukte fryktelig av alkohol. Anbefaler ikke siden jeg ikke merker noe forskjell, og den kan ikke brukes under concealer.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-03
En superbra ögoncreme som verkligen tar bort det torra under ögonen! Har använt den varje kväll och märkt en otroligt stor skillnad. Sminket blir inte alls kakigt under ögonen efter att ha använt denna. En räddare i nöden!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-27
Tycker om den här väldigt mycket. Den ljusar upp under ögonen och ger ett fräsched utseende. Tycker dock inte om att den är i en burk och skulle föredra att ha krämen i en pump eller kläm flaska.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-26
Mina ögon är super känsliga och rinner lätt men denna fungerar perfekt för mig! Mina mörka ringar ljusnar upp när jag använder denna. Älskar även att använda den innan applicering av smink då den hjälper att ljusa upp ringarna under ögonen och ger en slät bas att applicera concealern på! Ser verkligen skillnad på hur sminket sitter under ögonen när jag inte använder denna. Är fast!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-23
Dette er en god øyekrem som man kan bruke før sminken og etter behov. Den fukter øyeområdet. Den lysner opp øyeområdet mitt til en viss grad, men jeg merker ingen megastor forskjell.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-16
Herregud! Denne øyekremen er så fantastisk, den gjør akkurat det den lover! Jeg bruker den både på kvelden og på morningen, loves!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-11-11
1. Den reduserer mørke ringer til en viss grad, men kun til et kosmetisk nivå. Den har ikke langvarig effekt på mørke ringer. 2. Min concealer (fra Urban Decay og Too Faced) funker ikke over denne kremen. Jeg får hvite prikker hver gang jeg prøver å bruke concealer over denne kremen.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-07-02
Fick denna som varuprov & blev totalt positivt överraskad av hur bra den fungerade för mig! Jag har känsliga ögon som lätt rinner men inte av denna! Dessutom slätar den ut alla mina små fina rynkor under ögonen utan att irritera. Så bra under makeup, fungerar utmärkt att ha concealer och puder över. Inte en rynka syns trots att puder ibland kan få mina ögonrynkor att framträda, det har hänt med andra ögoncremer men INTE med den här!! Härlig konsistens. Bara plus för denna!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...