Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Clear Improvement Active Charcoal Exfoliating Cleansing Powder 50 ml
ONLY AT KICKS

Clear Improvement Active Charcoal Exfoliating Cleansing Powder 50 ml

Origins

Ren hud utan synliga porer på endast 7 dagar! Detta koncentrerade pulver aktiveras med vatten och förvandlas till ett härligt, krämigt skum.
295 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Clear Improvement Active Charcoal Exfoliating Cleansing Powder
p89499698
v89499699
Origins
SEK
295

Recensioner

Angelica | 2017-10-10
Klickade hem denna för att jag såg att den var ny och wow! Grymt bra produkt som exfolierar effektivt men ändå milt nog för att kunna använda den dagligen! Upplever att min hy är klarare, små knottror är borta och texturen känns jämnare. Super nöjd!!!
Sara | 2017-10-08
Helt fantastisk!!! Har använt den varje dag i 2 veckor och jag har sett en skillnad på mina porer, den har även hjälpt med finnarna. Tar den som en extra produkt efter jag rengjort hyn! Prova!

Mer Information

Ren hud utan synliga porer på endast 7 dagar! Detta koncentrerade pulver aktiveras med vatten och förvandlas till ett härligt, krämigt skum. Produkten innehåller absorberande bambuträkol som rengör porerna på djupet och tar bort smuts och orenheter. De exfolierande partiklarna slipar huden och tar bort döda hudceller som annars gör huden matt och trist. Efter behandlingen känns huden mjukare, slätare och fräschare.