Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FINAL SALE! Nu har vi sänkt rea-priserna ytterligare!

Super Spot Remover 10 ml
Super Spot Remover 10 ml
ONLY AT KICKS
Kampanj 20%

Super Spot Remover 10 ml

Origins

En liten kvissla eller ett större utbrott? Vårda, bekämpa och minska ojämnheterna snabbt. Applicera försiktigt på aktuellt område, påskyndar läkningsprocessen och minimerar mörka fläckar.
168 kr
210 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Super Spot Remover
p885119
v43373067
Origins
SEK
168

Recensioner

A | 2019-10-31
Många skriver att den torkar ut eller att den gör finnen värre, men det beror på vad det är för finne tycker jag. Jag fungerar så att vissa är stressrelaterade och innehåller egentligen ingen skit, medan andra är riktiga finnar med skit som ska ut. Applicera med en tops, ta lite. Finnen brukar liksom blomma ut lite om det är en "riktig" finne med skit som behöver komma ut, men svullnaden går ner efter en applicering inför natten. När man fått ut skiten i finnen så torkar den ut ytan snabbt och man blir inte lika inflammerad. Jag tycker den är grym, men applicera inte på minsta lilla du har utan fokusera på de större jävlarna som gör ont, är inflammerade och innehåller massa skit. =) Annars brukar huden må bättre av att vila ut sig från irritationer. Det är mitt tips med denna i alla fall.
Ofelia | 2019-04-19
Jag upplever resultat efter användning på finnar som är på G. Men funkar mindre bra på finnar som redan är vita, if that makes sense.
Linnea | 2019-01-27
Den fungerar för mig, jag använder en hårnål för att dutta precis på finnen. Torkar ut mina finnar på 2-3 dagar

Mer Information

En liten kvissla eller ett större utbrott? Vårda, bekämpa och minska ojämnheterna snabbt. Applicera försiktigt på aktuellt område, påskyndar läkningsprocessen och minimerar mörka fläckar. Lugnande koffein och röd alg minskar rodnad och irritation. Bidrar till att huden ser "fläckfri" ut, och minskar tilltäppta porer genom att minska överskottsfett, bakterier och smuts.
Applicera försiktigt på aktuellt område, påskyndar läkningsprocessen och minimerar mörka fläckar.
Volym:10 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22