Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Drink Up Intensive Overnight Mask
Drink Up Intensive Overnight Mask
Kampanj 20%

Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins

90% kände sig direkt återfuktade med en slätare och lugnare hud. 75% märkte direkt att hudens fuktnivåer förbättrades.
196 kr245 kr

Recensioner

Nesrin | 2018-04-13
Luktar gott, dryg då en klick räckte till hela ansiktet och återfuktar väldigt bra. Hyn känns len och återfuktat på morgonen. Älskar!
Lisa | 2018-04-08
Ger extremt mycket fukt och glow! Man kan känna sig lite fet på morgonen när man vaknar upp tho så viktigt att köra med rengöring(!) - vilket det iof alltid är. Det är en väldigt god lukt, men något stark, vilket kan göra att man kan få ont i huvudet om man är lagt åt det känsligare hållet! Otroligt dryg så en liten klick räcker! Bland de bästa på marknaden skulle jag vilja påstå!
Therese | 2018-04-07
Har testat denna en gång och är nöjd då den gjorde sitt jobb och man vaknade upp med len och återfuktad hy. Doftar gott men lite väl starkt kan jag tycka

Mer Information

90% kände sig direkt återfuktade med en slätare och lugnare hud. 75% märkte direkt att hudens fuktnivåer förbättrades. Hud är beroende av vatten för att upprätthålla ett ungdomligt utseende men den förlorar fukt under hela dagen. Ju mer stressad du är, desto mer fukt förlorar du. Denna intensiva fuktmask med avokado och aprikoskärneolja går ner på djupet i huden och bygger upp fuktreserverna inför morgondagen. Japansk tång reparerar hudens barriär för att förhindra framtida uttorkning och tecken på för tidigt åldrande. Användning: Två gånger i veckan eller vid behov. Massera försiktigt in på en ren hud innan sängdags. Torka av eventuellt överskott.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa ansiktsmask.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22