Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Drink Up Intensive Overnight Mask
ONLY AT KICKS

Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins

90% kände sig direkt återfuktade med en slätare och lugnare hud. 75% märkte direkt att hudens fuktnivåer förbättrades.
250 kr

Recensioner

Josephin | 2018-10-04
den absolut bästa ansiktsmasken, känner mig verkligen återfuktad efter en natt. har blandhy men kan lätt bli yt-torr nu på hösten och då är denna perfekt att ta till. kommer definitivt köpa igen
Anna | 2018-10-03
Tyckte att denna var bra innan jag fick en allergisk reaktion och blev helt röd och knottrig i hela ansiktet
Helene | 2018-09-28
Tyvärr har även jag fått allergiska reaktioner av denna kräm. Hyn har blivit alldeles röd och kliar som tusan. Har testat den vid två olika tillfällen (tänkte att det kanske berodde på något annat första gången), men blev samma resultat den andra gången... Så jag rekommenderar inte denna för personer med känslig hy.

Mer Information

90% kände sig direkt återfuktade med en slätare och lugnare hud. 75% märkte direkt att hudens fuktnivåer förbättrades. Hud är beroende av vatten för att upprätthålla ett ungdomligt utseende men den förlorar fukt under hela dagen. Ju mer stressad du är, desto mer fukt förlorar du. Denna intensiva fuktmask med avokado och aprikoskärneolja går ner på djupet i huden och bygger upp fuktreserverna inför morgondagen. Japansk tång reparerar hudens barriär för att förhindra framtida uttorkning och tecken på för tidigt åldrande. Användning: Två gånger i veckan eller vid behov. Massera försiktigt in på en ren hud innan sängdags. Torka av eventuellt överskott.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa ansiktsmask.
Volym:100 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22