Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Drink Up Intensive Overnight Mask

Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins

90% kände sig direkt återfuktade med en slätare och lugnare hud. 75% märkte direkt att hudens fuktnivåer förbättrades.
245 kr

Tillfälligt slut

Recensioner

Johanna | 2018-02-05
Bästa ansiktsmasken jag provat! Perfekt för torr hy på vintern eller precis innan man går och lägger sig. Den bara försvinner in i huden! Rekommenderas!
Shoparella | 2017-10-22
Fantastisk, ger babyhy!
Anna | 2017-10-10
Det är en fröjd att använda denna härliga mask! Jag använder den ungefär 1-3 gånger i veckan, kan bli mer eller mindre ibland. Doftar ljuvligt, återfuktar på djupet och vaknar upp med ordentligt fuktmättad hud. Jag har torr/känslig hy, för mig funkar denna magiskt bra! Rekommenderar varmt!

Mer Information

90% kände sig direkt återfuktade med en slätare och lugnare hud. 75% märkte direkt att hudens fuktnivåer förbättrades. Hud är beroende av vatten för att upprätthålla ett ungdomligt utseende men den förlorar fukt under hela dagen. Ju mer stressad du är, desto mer fukt förlorar du. Denna intensiva fuktmask med avokado och aprikoskärneolja går ner på djupet i huden och bygger upp fuktreserverna inför morgondagen. Japansk tång reparerar hudens barriär för att förhindra framtida uttorkning och tecken på för tidigt åldrande. Användning: Två gånger i veckan eller vid behov. Massera försiktigt in på en ren hud innan sängdags. Torka av eventuellt överskott.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa ansiktsmask.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22