Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

A Perfect World™ Antioxidant White Tea Face Cleansing Mousse 150 ml
ONLY AT KICKS
Kampanj 20%

A Perfect World™ Antioxidant White Tea Face Cleansing Mousse 150 ml

Origins

En löddrande ansiktstvätt med naturens sällsynta vita tesort Silver Tip.
224 kr280 kr

Recensioner

Madeleine | 2018-05-19
Jag med torr hy använder denna efter en oljebaserad rengöring för att få bort restprodukter och för extra vårdande produkt i hudvårdsrutinen. Doftar absolut inte starkt, som personen under påstår. Jag personligen är inte förtjust i starkt doftande produkter(särskilt hudvård) eller aning av kemikalisk doft. Den här produkten har en mild doft, en blanding av citrus och något som påminner om bubbelgum. Gör vad den lovar. Prisvärd!
Sara | 2017-07-26
Löddrar på bra utan att torka ut huden. Minus för doften som är väldigt stark.

Mer Information

En löddrande ansiktstvätt med naturens sällsynta vita tesort Silver Tip. Det innehåller mineraler som tar bort smuts, och palm-, kokos- och havreaminosyror som tränger ned på djupet och håller huden ren från skadliga fria radikaler, förhindrar oxidering och uttorkning. Huden blir ren, slät och uppfriskad. Användning: Häll en liten mängd i handflatan. Aktivera med lite varmt vatten och löddra upp till ett härlig skum. Massera in på huden. Skölj noggrant. Använd A Perfect World ™ White Tea Skin Guardian för att skydda huden mot framtida skador. Dermatologiskt testad. Testad av ögonläkare.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22