Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Clean Energy Gentle Cleansing Oil
Clean Energy Gentle Cleansing Oil
ONLY AT KICKS
Kampanj 20%

Clean Energy Gentle Cleansing Oil

Origins

Denna lätta, high-tech hybridformula med oliv, solros, sesam och safflorolja tar effektivt bort orenheter och makeup utan att täppa till porerna.
232 kr290 kr

Recensioner

Erika | 2018-07-24
Inte särskilt bra alls, man behöver väldigt mycket för att oljan ska sprida sig bra (vilket man också får då man måste hålla produkten ur den stora öppningen) Tar bort sminket i ansiktet bra, men ögonen är den inte alls effektiv på. Måste gnugga hårt för att få bort en vanlig maskara som den borde klara (aka andra liknande produkter klarar utan problem) och den är ofta kvar även efter det. Men produkten lämnar iaf ingen olja kvar när man sköljer. Rekommenderas inte!
Madeleine | 2018-05-19
Använder den här oljan som första steget i min rengöring och tar bort sminket med. Den tar bort allt som du kommer åt med fingrarna att gnugga. Använder en löddrande rengöring efteråt från samma märke. Den här oljan är prisvärd, och jättebra. Mycket produkt för pengarna och den är dryg. Lite otymplig att hälla ur dock, lätt att man får lite för mycket produkt än vad som är nödvändigt. Ingenting som stör mig, eller som är påverkar omdömet för produkten. Man får hälla försiktigt.
Moa | 2018-02-26
Jättehärlig olja, använder den som första steg i rengöringen och följer upp med en löddrande rengöring efteråt. Den luktar ljuvligt!!! Känns otroligt mild och snäll.

Mer Information

Denna lätta, high-tech hybridformula med oliv, solros, sesam och safflorolja tar effektivt bort orenheter och makeup utan att täppa till porerna. Kukui nöt och macadamianöt hjälper till att skydda viktiga fuktkällor. Vitamin E hjälper till att reducera eventuell irritation i huden. Huden andas fritt. Den energigivande doften av grapefrukt , apelsin och citron lyfter humöret.
200 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22