Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
GinZing Energy-boosting Treatment Lotion Mist

GinZing Energy-boosting Treatment Lotion Mist

Origins

En härligt uppfriskande treatment lotion mist som omgående ger huden en energiboost och fukt till en trött hud. Kliniskt bevisad till att göra hudens struktur jämnare på bara 2 veckor.
175 kr

Recensioner

Emma | 2018-02-28
Denna är perfekt för trött hy. Använder den varje morgon och under dagen för att ge både hyn och mig själv en boost av apelsindoft och energi. Ett måste i handväskan varje dag!
Emma | 2018-02-27
Förutom att den ger fukt och känns fräsch på huden så är den ett måste på morgonen eller när man känner sig trött under dagen då man verkligen vaknar till av den återfuktade känslan och den uppiggande doften av citrus, ett måste i väskan varje dag 👌
Sara | 2018-02-23
Uppiggande fuktspray som verkligen ger fukt till huden. Doftar underbart!

Mer Information

En härligt uppfriskande treatment lotion mist som omgående ger huden en energiboost och fukt till en trött hud. Kliniskt bevisad till att göra hudens struktur jämnare på bara 2 veckor. Fräschar upp och fuktar huden. Ger omgående huden en energiboost och återskapar snabbt hudens lyster. Hjälper till att vitalisera huden och hålla huden frisk. Hjälper till att göra huden mer strålande, mjuk och smidig genom att optimera cellernas energi.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22