Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

GinZing Energy-boosting Treatment Lotion Mist
ONLY AT KICKS
Kampanj 20%

GinZing Energy-boosting Treatment Lotion Mist

Origins

En härligt uppfriskande treatment lotion mist som omgående ger huden en energiboost och fukt till en trött hud. Kliniskt bevisad till att göra hudens struktur jämnare på bara 2 veckor.
140 kr175 kr

Recensioner

Linda | 2019-01-10
gillade den de första 3 månaderna.. återfuktar ger lite glow, bra spray, god och fräsh doft I BÖRJAN men efter ca 3 månader när jag kom tillbaka till denna (har flera olika ansiktsmistar) så STANK den unket så att jag tyvärr vägrar använda den mer, synd.
Emma | 2018-09-28
Med alkohol den. i topp fem av ingredienser upplever jag den här som uttorkande. Den luktar även starkt av alkohol bakom all citrus. Är besviken, förväntade mig mer.
sofie | 2018-06-25
tyckte denna inte gjorde så mycket för min hud, det finns absolut bättre lotion för huden. Plus att min spraypump gick sönder efter halva flaskan ungefär.

Mer Information

En härligt uppfriskande treatment lotion mist som omgående ger huden en energiboost och fukt till en trött hud. Kliniskt bevisad till att göra hudens struktur jämnare på bara 2 veckor. Fräschar upp och fuktar huden. Ger omgående huden en energiboost och återskapar snabbt hudens lyster. Hjälper till att vitalisera huden och hålla huden frisk. Hjälper till att göra huden mer strålande, mjuk och smidig genom att optimera cellernas energi.
Volym:150 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22