Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Super Spot Remover
ONLY AT KICKS
Kampanj 20%

Super Spot Remover

Origins

En liten kvissla eller ett större utbrott? Vårda, bekämpa och minska ojämnheterna snabbt. Applicera försiktigt på aktuellt område, påskyndar läkningsprocessen och minimerar mörka fläckar.
168 kr210 kr

Recensioner

Julia | 2019-01-06
Fick brännskador på de ställen jag hade på detta...
. | 2019-01-05
Funkar inte alls. Ser många recentioner om att den är uttorkande och det ska ju spotremovers vara men denna blockar mina porer från att andas och får bara mer finnar. :(
Elsa | 2018-12-03
Älskar den här produkten! Har inte ett jättestort problem med finnar utan får någon finne då och då men när jag väl får en finne så brukar de bli stora, varfyllda och göra ont. Med denna produkt så försvinner finnen inprincip över en natt. Har använt mig av Origins super spot remover i ca tre år nu och har inte hittat någon annan produkt som är lika bra som denna! Rekommenderar starkt.

Mer Information

En liten kvissla eller ett större utbrott? Vårda, bekämpa och minska ojämnheterna snabbt. Applicera försiktigt på aktuellt område, påskyndar läkningsprocessen och minimerar mörka fläckar. Lugnande koffein och röd alg minskar rodnad och irritation. Bidrar till att huden ser "fläckfri" ut, och minskar tilltäppta porer genom att minska överskottsfett, bakterier och smuts.
Volym:10 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22