Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Bal D'Afrique Eau de Parfum 100 ml

Bal D'Afrique Eau de Parfum 100 ml

Byredo

En varm och romantisk vetiverdoft som inspirerats av det sena 1920-talets Paris och den tidens fascination för afrikansk kultur, konst, musik och dans.
1 700 kr

Recensioner

Peter | 2018-02-28
Fantastisk doft, många frågar vad det är för god doft jag har på mig när jag är ute. Även om den är dyr så är den lätt värd pengarna.
Felicia | 2018-02-22
Jag kan inte få nog av Byredos dofter. Denna var den första jag köpte, har för mig att det är deras bästsäljare. Passar verkligen till många tillfällen då den är fräsch men kraftfull på samma gång. Luktar LYX och det kommer ju såklart med en matchande prislapp. Den här hamnar däremot enkelt på min topp 3 favoritparfym som jag någonsin ägt.

Mer Information

En varm och romantisk vetiverdoft som inspirerats av det sena 1920-talets Paris och den tidens fascination för afrikansk kultur, konst, musik och dans. Kombinationen av Parisisk avantgardism och afrikansk kultur har gett ett unikt och livfullt resultat. Intensiteten, överdådet och euforin hos BAL D’AFRIQUE kommer från neroli, sammetsblomster och marockansk ceder.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22