Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Black Opium Floral Shock EdP 50 ml
Black Opium Floral Shock EdP 50 ml

Black Opium Floral Shock EdP 50 ml

Yves Saint Laurent

Som en dragningskraft av högoktanig sinnlighet; en bitande friskhet som är härligt oemotståndlig, möter de välbekanta kaffenoterna i Black Opium en ny cool sofi...
845 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

zara | 2018-12-05
Så himla god parfym!!! Om man är ute efter en förförisk och sensuell doft då är det denna jag rekommenderar starkt! Sitter länge..
Helena | 2018-10-07
Köpte denna då jag tycker black opium är lite för tung till vardags. Denna är lite lättare och doftar supergott! Älskar den!
Ina | 2018-05-13
Köpte denna i och med att min go-to parfym YSL Black Opium Nuit Blanc EdP är lite tyngre så tänkte jag att jag skulle lätta upp till sommaren med den här.. Den doftar jättegott men jag tröttnade på den efter bara en månad. Kommer inte köpa om den.

Mer Information

Som en dragningskraft av högoktanig sinnlighet; en bitande friskhet som är härligt oemotståndlig, möter de välbekanta kaffenoterna i Black Opium en ny cool sofistikerad finess i nya Black Opium Floral Shock EdP. Doften har en ny söt, fräschör som kommer från freesia noter, grön citrus av bergamott och den delikata doften av söta päron – som omfamnas av sensualiteten i gyllene gardenia ackord och en absolut av apelsin för att skapa en varm och sensuell doft. Chocken kommer sedan i form av iskallt espresso ackord – som är basen i Black Opiums doft familj – liksom de kvava, mystiska noterna av vit mysk.