Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Purity One Step Clean Cleanser 90 ml

Purity One Step Clean Cleanser 90 ml

Philosophy

En daglig 3-i-1-rengöringskräm utformad för att rengöra, tona och avlägsna all makeup i ansiktet och runt ögonen för alla hudtyper inklusive känslig hud.
130 kr

Recensioner

Madeleine | 2018-02-15
Detta är min andra flaska. Jag upplever att den är mild med ganska skonsamma ingredienser men ändå effektiv. Tar dock ej bort vattenfast mascara. Min hy är känslig och jag får enkelt finnar men denna har inte gjort det värre. För mig räcker en flaska i mer än sex månader och då använder jag den i princip varje dag.
Lea | 2017-10-08
En av de absolut bästa rengöringarna jag någonsin testat! Får bort tung makeup, även kring ögonen! Svider inte ett dugg, torkar inte ut huden och har en super komfortabel konsistens! En stort favorit här hemma som jag och hela familjen använder! Tio av tio!
mawe | 2017-09-21
Stor besvikelse. Måste tvätta 2-3 ggr för att avlägsna all makeup. Hyn blir extremt stram och uttorkad efter. Odryg produkt kombinerat med högt pris. Total flopp för mig. Får använda till borstrengöring istället.

Mer Information

En daglig 3-i-1-rengöringskräm utformad för att rengöra, tona och avlägsna all makeup i ansiktet och runt ögonen för alla hudtyper inklusive känslig hud. En mild lotion/gel-blandning med essentiella oljor från sumpört, rosenträ och sandelträ: för att lindra och behålla hudens fuktighet. Rengör varsamt huden och löser upp alla spår av makeup och vattenfast mascara.
Kan även användas för att tvätta dina borstar.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22