Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Iris EdP 30 ml

Iris EdP 30 ml

Prada

Prada Iris är som en dröm, en italiensk resa, en atmosfär, en ren doft av linnelakan och naken hud. Iris är en doft som består av välkända dofter, naturliga oljor och högkvalitativa extrakt.
670 kr

Recensioner

PS | 2017-03-09
Luktar fantastiskt gott och passar i alla sammanhang.
Sarabella | 2016-03-05
Världens "godaste" parfym. Bara älskar den. Sitter bra hela dagen och passar både till vardags och fest. Ett extra plus för den snygga flaskan!
Maggan | 2015-07-27
Numera en klassiker, en doft man hoppas alltid ska finnas kvar på parfymhyllorna! En one-of-a-kind-doft. Det går inte annat än att älska denna! Det blir nog snart inköp av en flaska igen! *Kärlek, kärlek!*

Mer Information

Prada Iris är som en dröm, en italiensk resa, en atmosfär, en ren doft av linnelakan och naken hud. Iris är en doft som består av välkända dofter, naturliga oljor och högkvalitativa extrakt. Denna parfym ger utrryck genom kontrasten mellan en stark friskhet och en sensuell ömhet som omsluter kroppen. Den viktigaste ingrediensen i doften är Iris Pallida från Florens. Detta doftmästerverk har även nyanser av cederträ, vit tvätt vajande i vinden och solvarm hud.
Doftnoter: Iris Pallida, mandarin, neroli, benzoin, cederträ, rökelse.
Volym:30 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22