#
100BON
 
Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Mask

Dragon's Blood Hyaluronic Mask

En ultrafuktgivande ansiktsmask, som rengör huden på djupet och efterlämnar den med en strålande glöd. Hyaluronsyra bekämpar och reducerar fina linjer och rynkor, medan Gransil suddar ut småfel och absorberar hudens överflödiga olja och jämnar ut...
505 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
10 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

En ultrafuktgivande ansiktsmask, som rengör huden på djupet och efterlämnar den med en strålande glöd. Hyaluronsyra bekämpar och reducerar fina linjer och rynkor, medan Gransil suddar ut småfel och absorberar hudens överflödiga olja och jämnar ut hudtonen. Drakblod är en saft, som utvinns från Crodarom (drakblodsträd), och den lägger sig som en fin hinna på huden och lugnar stressad och känslig hud.
Volym: 50 ml

ANVÄNDNING

Applicera ett tunt lager på renjord hud och låt den absorbera ordentligt. Perfekt att låta verka under natten eller vid kortare flygresor.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
Skriv omdöme
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-03-06
En fuktbooster för ansiktet! Fantastisk doft och den ger en silkeslen finish! Jag rekomenderar att man sover med den för att produkten ska nå sin fulla potensial! Väldigt dryg också! Man vaknar upp helt slät och jämn!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-19
Perfekt fuktmask när huden känns torr på vintern.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-16
Gir god og varende fuktighet til huden. Perfekt til å bruke over natten!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-10
Skön mask som ger huden mycket fukt och en plumpande effekt. Passar även den med känslig hy.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-08
Jag brukar använda den här ansiktsmasken en gång i veckan, och då sover jag med den på. Vaknar morgonen efter och min hy är som tagen ur en saga. Jag kan inte sätta fingret på vad det är exakt, men mitt ansikte ser bättre ut. Återfuktad, finnar syns mindre, ärr syns mindre och bara allmänt fyllig och spänstig hy. Känns lite sorgset att tvätta av sig den på morgonen (den är fortfarande kvar på huden), men efteråt känns huden len och mjuk. Glömde nästan att nämna att den luktar helt fantastiskt. Och visst, den är dyr, men den är värd det som ett litet hemma-spa :)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-07
Mycket bra, men det krävs nästan att man sover med den, eller har den på länge för bäst effekt. En klar favorit!!!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-29
Bästa masken! Den tillför såå mycket fukt och mitt torra ansikte känns underbart efter denna.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-20
Jag har provat många olika fuktmasker, både dyra och billigare varianter och enligt mig är den en av de absolut bästa fuktmaskerna på marknaden. Dock, se till att du gör en peeling/exfoliering innan masken, då får man den bästa effekten från masken. Super bra att använda som en sov mask för en mer intensiv behandling, för att den färgar inte av sig eller kladdar. Jag tycker huden blir strålande och suddar lätt bort fina linjer och rynkor. Bra att ha med sig på utlandsresor när flygplan och luftkonditionering torkar ut huden enormt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-11-13
Absolut inte värd 500 spänn. Visst den luktar gott och känns trevlig på, men den är avsevärt mycket sämre än till exempel Drink Up Intensive Overnight Mask från Origins. Med Originsmasken känner man skillnad direkt, men Rodials mask gör ingenting för mig.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-10-13
Bästa fuktmasken, har använt den 2 gånger i veckan och tuben höll i 6 månader. Älskar att ha den över natten (nej den är inte kletig) man vaknar man med ett plumpat och vackert ansikte dagen efter. Tar bort torrhetstecken och huden verkligen suger åt sig all fukt. Luktar gott också. Den är genomskinlig för den som vill veta.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 
ANDRA HAR OCKSÅ KÖPT

    Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

    Laddar...