Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Step-By-Step Contour Kit Medium
ONLY AT KICKS

Step-By-Step Contour Kit Medium

Smashbox

Med denna kultfavorit av skönhetsinsiders kan du skapa eftertraktade kindben, perfekt nästipp och skulptera din käklinje med bara några enkla steg.
395 kr
Medium

Recensioner

Alice | 2018-11-24
Jag är superljus, har fräknar och även röda partier i ansiktet. Efter en bra bas gör den här produkten allt. Jag använder den ljusa runt ögonen för att fästa sminket där, och contour/bronze på kindpartierna. Bästa är att de är utan glitter vilket ger det mest naturliga resultatet. Även borsten som medkommer är alldeles lagom för produktens bruk. AnväntT 3-4 paletter sen 2015(!)
Angelica | 2018-03-14
Älskar denna palett! Väldigt fina och naturliga färger och enkelt att applicera. Borsten som medföljer var ingen höjdare dock.
Ebba | 2018-03-11
Ett bra kit och med färger som passar året runt, blek som brun!

Mer Information

Med denna kultfavorit av skönhetsinsiders kan du skapa eftertraktade kindben, perfekt nästipp och skulptera din käklinje med bara några enkla steg. Det är allt du behöver för perfekt konturering varje dag! Vinklad konturborste följer med.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22