Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.1 Fair

Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.1 Fair

Smashbox

Denna återfuktande foundation togs fram i vår L.A fotostudio för att kännas och se fantastiskt ut i 15 timmar - från fotograferingarna till verkliga livet.
350 kr
1.1 Fair

Recensioner

Louise | 2018-05-17
Bästa foundationen! Blir inte fet i hyn o lägger sig snabbt
Millie | 2018-04-27
Jätte bra foundation, färgar inte av sig och sitter väldigt länge. Jag har en väldigt fett hy och den här foundationen har passat otroligt bra för mitt ansikte dock är den inte så täckande så man får applicera lite mer efter några minuter när den första appliceringen har smält in i huden (rekommenderar efter 2-3 min) och det gör jag om jag vill ha en vardags look som ser naturlig ut annars om man ska ha mer utav the make-up look så brukar jag använda en annan foundation som bas.
Melinda | 2018-04-08
Har förut haft problem med att hitta en bra foundation som håller hela dagen. När jag i somras äntligen hittade denna finns det ingen annan foundation som jag vill använda mig utav. Helt klart värd varenda öre!!

Mer Information

Denna återfuktande foundation togs fram i vår L.A fotostudio för att kännas och se fantastiskt ut i 15 timmar - från fotograferingarna till verkliga livet. För på riktigt, vem har tid med touch ups?
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22