Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.1

Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation 1.1

Smashbox

Denna återfuktande foundation togs fram i vår L.A fotostudio för att kännas och se fantastiskt ut i 15 timmar - från fotograferingarna till verkliga livet.
350 kr
1.1

Recensioner

Anna | 2017-10-04
Jag blir väldigt glansig i t-zonen men denna håller väldigt bra. Den bästa jag hittat hittils. Lättast att ta på med fuktad beuty blender. Gillar att man kan ha en väldigt naturlig täckning eller ta fler pumpar om man vill ha mer. När den väl har torkat så sitter den så får jobba rätt snabbt tycker jag
Angelina | 2017-09-15
Fantastisk foundation för min kombinerade hy (oljig T-zon). Har provat fem olika märken på ett år och äntligen hittat en som passar mig. Den är lätt att få jämn, det går att bygga på om man vill ha den mer täckande, den sitter som nyapplicerad i flera timmar utan att jag blir glansig, huden känns matt och len. Det enda negativa jag upplever är att den framhäver torra partier (vilket jag ibland har på kinderna), så skulle våga säga att den inte lämpar sig för personer med torr hud.
Tilda Maria Kristina Andersson | 2017-08-29
Jag älskar denna foundation! Har länge letat efter en foundation som passar till mina torra, känsliga hy som gärna "äter upp" sminket under dagen och lätt blir glansig. Med denna produkt sitter mitt smink hela dagen och jag behöver inte bättra på med puder. Min hud har inte reagerat på produkten heller. Är lätt att jobba med och använder den både till vardags och till fest, då den är lätt att bygga upp täckning. Rekommenderar verkligen!

Mer Information

Denna återfuktande foundation togs fram i vår L.A fotostudio för att kännas och se fantastiskt ut i 15 timmar - från fotograferingarna till verkliga livet. För på riktigt, vem har tid med touch ups?
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22