Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Photo Finish Oil Primer
Photo Finish Oil Primer

Photo Finish Oil Primer

Smashbox

Förälska dig i din hud innan du lägger på makeup med den första primern någonsin som utformats med en lättviktig och skimrande olja.
345 kr

Recensioner

Sofia S | 2017-09-08
Lämnade tillbaka produkten efter jag fick acne av den, mycket svårhanterlig tycker jag dessutom, min foundation ville bara inte samarbeta hur jag än gjorde. Riktigt synd!
A | 2017-09-08
Jag använder denna primern genom att blanda med min foundation för att få en mer dewy finish. Men även för att göra det lättare att applicera och blanda ut cream contour. Annars om jag använder den på den vanliga sättet man använder primers så känns den väldigt ojlig på min hy. Men älskar den när jag blandar den med min foundation!
nnn | 2017-07-21
En fråga till er som köpt denna! Jag använder mig av smashbox studio skin foundation och undrar om denna primer skulle funka till studio skin foundationen?

Mer Information

Förälska dig i din hud innan du lägger på makeup med den första primern någonsin som utformats med en lättviktig och skimrande olja. Den snabbabsorberande blandningen av 15 essentiella och lipidrika växtoljor penetreras omedelbart i huden och återfuktar ditt ansikte för en sömlös foundationapplicering för en daggfrisk och ungdomlig finish. Faktum är att du kanske bestämmer dig för att strunta helt i makeupen.
Våra studioartister älskar ansiktsoljor eftersom de ger så mycket lyster, och använder sig gärna av våra primers för att förbereda huden för makeup. Därför kändes det som ett vinnande koncept att utveckla en unik formel som ger samma resultat som båda våra kultprodukter tillsammans. Signaturblandningen är den perfekta fusionen av 15 oljor som jojoba, arabica och argan, samtliga handplockade för sin kända effekt på huden. Kamomill- och lavendelolja lugnar huden och den tunna slöjan minskar förekomsten av torra, fina linjer och ger huden ökad lyster. Tillsätt en droppe till vår Studio Skin-foundation för en naturlig, andra-hud-look.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22