Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Photo Finish Pore Minimizing Primer

Photo Finish Pore Minimizing Primer

Smashbox

Studiomärket från Hollywood lanserar en ny primer som kompletterar deras breda primer sortiment.
310 kr

Recensioner

JW | 2018-02-18
Grymt bra produkt som minimerar synliga porer och ger en perfekt bas för foundation. Ge varje produkt ett par minuter för att sätta sig. Fuktcrème 2 min. Primer 2 min. Foundation 2 min. Avsluta med ett löst transparent mineralpuder som du buffar på, och du har en make-up som håller hela dagen och lite till. Dyr? Nej, den räcker ett år vid daglig användning.
Josefine | 2018-02-12
Är tyvärr inte så förtjust i denna primern. Jag upplever att den känns torr på min kombinerade hy. Tycker inte att jag upplever någon större skillnad på mina porer, dessutom "rullar" den om man försöker applicera den utan att dutta in den i huden, vilket är väldigt tidskrävande.

Mer Information

Studiomärket från Hollywood lanserar en ny primer som kompletterar deras breda primer sortiment. Smashbox Photo Finish Foundation Primer Pore Minimizing skapar en perfekt yta och har en porförminskande effekt.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22