Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Always On Liquid Lipstick Bawse
ONLY AT KICKS

Always On Liquid Lipstick Bawse

Smashbox

Vår hållbara, vattenresistenta liquid lipstick med avancerad polymer teknik som håller den på plats och ser fräsh och felfri ut i ett svep, i 8 timmar, används flitigt i vår LA fotostudio.
225 kr
Bawse

Recensioner

Sara | 2018-12-09
Jätte fint och mycket hållbart
Jacqueline | 2018-05-06
Har oräkneliga färger av den här. Den absolut bästa liquid lipsticken som finns! Håller hela dagen, skapar inte linjer och smudgar inte. Behöver bara ett tunt lager. Kan behövas fylla på efter måltid. Önskar att ni tar in fler färger från den Amerikanska marknaden!
Johanna | 2018-04-04
Det här är en riktigt bra liquid lipstick (har både Bawse och Tar Pit). Är ingen jätteanvändare av ngn formel alls på mina läppar förutom lipsyl, men när jag väl vill måla läpparna så kräver jag att det ska hålla LÄNGE. Och den här formeln gör det verkligen! Självklart blir det mer slitage när du äter, men när du sitter på en trevlig drinkkväll så tar det bra mycket längre innan du får den sköna "ringmuskelläppen/buttlip".

Mer Information

Vår hållbara, vattenresistenta liquid lipstick med avancerad polymer teknik som håller den på plats och ser fräsh och felfri ut i ett svep, i 8 timmar, används flitigt i vår LA fotostudio. Detta liquid lipstick är lätt i konsistensen men ger ett fantastiskt resultat och har extrakt av vår Primer Oli i vilket ger ultimat komfort och kommer i 20 superballa färger. De är kladdfria, överföringsfria och smular inte av. För på riktigt, vem har tid att bättra på läpparna?
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22