Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Be Legendary Lipstick Coffee Run
Be Legendary Lipstick Coffee Run
ONLY AT KICKS

Be Legendary Lipstick Coffee Run

Smashbox

Du insprierade oss att tänka stort när det gäller vår Be Legendary läppstift i matt.
195 kr
Coffee Run

Recensioner

CC | 2017-10-29
Har flera färger och finish av dessa. De mörka med skimmrig finish är inte alls bra. Jag har Witchy och Fig och de är svåra att få jämna, speciellt den mörkare Witchy. Jag har även Bad Mood som är mer som en creme formula och utan skimmer. Den håller mycket bättre och är jämn i applikationen.
Laura | 2017-09-28
Perfekt läppstift till den som gillar läppglans fast i klassisk läppstiftsform.
Sanne Brander | 2017-09-27
denna suger. första gången jag använde den gick den helt av och färgen var väldigt opigmenterad, för dig som vill ha ett bra läppstift är detta inte produkten för dig

Mer Information

Du insprierade oss att tänka stort när det gäller vår Be Legendary läppstift i matt. Vi adderar därför 14 nya nyanser i stop-and-stare röda färger som ""Unzipped"", fängslande rosa, lyxiga bärtoner och supersmickrande neutrala toner som ""Stylist"". Det enda vi inte har ändrat är vår beauty-editors-formula, känd för att glida på lätt på läpparna och för att den håller hela dagen.
"
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22