Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Always Sharp Lip Liner Clear
ONLY AT KICKS

Always Sharp Lip Liner Clear

Smashbox

Förhindra att läppstiftet smetar ut med vår nya genomskinliga läppenna. Framtagen för att kunna kombineras med de nya nyanserna hos Be Legendary-läppstiftet.
185 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Maria Ekenberg | 2018-03-04
56 år med skrynkliga läppar och äääntligen sitter läppstiften kvar på läpparna, åker inte ut i skårorna, om ni förstår. Känner mig 20 år yngre ha ha. Känner mig väldigt trygg. Den sitter hela dagen. OK kanske du måste förnya om du ätit och druckit mycket men annars så är den superbra!
Helen Gustavsson | 2016-08-25
Den ultimata läppennan går till alla färger syns inte om man markerar läpparna fel håller läppstiftet på plats

Mer Information

Förhindra att läppstiftet smetar ut med vår nya genomskinliga läppenna. Framtagen för att kunna kombineras med de nya nyanserna hos Be Legendary-läppstiftet. Med en genomskinlig finish behåller den röda nyansen sin livfullhet och den rosa sin sting. Dessutom är en genomskinlig läppenna universal och funkar med varje hudton, och dessutom behöver du ingen spegel.
Läppennan glider enkelt på och definierar läpparna och skapar ett skydd som förhindrar att läppstiftet smular eller smetar ut. Se den som en idiotsäker primer för en vackert plutande mun och den perfekta partnern för alla läppstift.
Livet är för kort för pennvässare. Precis som vår kollektion av prisbelönta Always Sharp-läppennor har den här en liten inbyggd läppenna. Den vässas automatiskt varje gång du vrider av korken.
Uppgradera din läpplook utan att fylla makeupväskan med ännu fler prylar. Den här geniala genomskinliga självvässande läppennan gör att du aldrig behöver oroa dig för att nyanserna inte matchar, trubbiga spetsar eller att linjen blir sned.
• Fungerar på alla hudtoner
• Förhindrar att läppstiftet smular och smetar under dagen
• Vässas automatiskt varje gång du vrider om korken
”När jag fotar en modell i ett läppstift med mycket färg är det lätt att det smular och smetar ut. Läppennan minskar behovet av att fräsha upp det hela tiden.” – Davis Factor, grundare och fotograf
***
”Röda läppar är fantastiska och den här läppennan är ett hemligt vapen för ett säkert läppstatement. Den utvecklades för att kunna kombineras med de nya urläckra nyanserna hos Be Legendary-läppstiftet. Även om den är osynlig är den en av de mest använda produkterna i hela mitt kit!” – Lori Taylor Davis, Global Pro Lead Artist
Färg:Transparent
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22