W
Weleda

#
100BON
Smashbox Photo Finish Color Correcting Foundation Primer

Photo Finish Color Correcting Foundation Primer

En riktig mirakelprodukt! Färgkorrigerande, rynkreducerande och förtrollande på mörka fläckar. Skapa en perfekt bas för din foundationapplicering och jämna ut hudtonen med denna sammetslena, lätta blandning...
290 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
87 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

En riktig mirakelprodukt! Färgkorrigerande, rynkreducerande och förtrollande på mörka fläckar. Skapa en perfekt bas för din foundationapplicering och jämna ut hudtonen med denna sammetslena, lätta blandning av antioxidanter, A- och E-vitaminer samt läkande växtkomponenter som citrongräs, aloe vera och orkidé. Denna oljefria formula jämnar ut huden och gör att din makeup håller längre. Din hy ser mjukare och yngre ut.

BLEND är aprikosfärgad och jämnar ut hudtonen och motverkar missfärgningar och mörka fläckar.

ADJUST är grönfärgad och minskar rödheten i din ansiktston.
Luftfri pumpflaska.
Volym: 30 ml

ANVÄNDNING

Använd valfri Photo Finish Color Correcting Foundation Primer under foundation för att förlänga hållbarheten i din makeup eller ensam för en sammetsmjuk finish. Kan användas i hela ansiktet eller enbart på "problemområden!
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-09-08
Passar dig med oönskad rodnad i ansiktet, gärna med normal till torr hy. Primern jämnar till och slätar ut hudtonen genom den gröna färgen som neutraliserar rött. Gör absolut det den utlovar, känns silkeslen på huden, sminket håller längre än utan och den är relativt återfuktande då primern är oljebaserad - men vilket också gör att den inte "går ihop" bra med vattenbaserade ansiktskrämer. Primern kan i så fall "rulla sig" och vara svår att applicera, då den precis som olja på vatten lägger sig i sikt. Men är din ansiktskräm oljebaserad, så kommer du älska denna.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-27
Funkar väl ok som primer men gör inget mot rodnad. Kicks primers är mycket bättre.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-13
Den gröna tog bort det värsta av min rödhet och känns mjuk på huden. Än så länge väldigt nöjd.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-10
En helt otrolig produkt, täcker mina röda acneärr på kinderna perfekt. Sitter hela dagen utan problem. Väl värd sitt pris.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-06
Den gröna är fantastisk! Det röda försvinner verkligen, det sitter hela dagen och ger huden en härlig mjuk känsla. Behövs inte heller så mycket vilket gör att produkten räcker längre än man först tror när man köper den.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-01
Otroligt bra primer, har den gröna och den täcker det mesta av mina rödheter, och tro mig, jag har mycket!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-20
Asså den gröna, jag o mitt tomatfejs ÄLSKAR DEN!!! den känns skön o nästan lite svalkade mot huden,döljer all min rödhet i ansiktet och den gör så mitt smink sitter en hel utekväll! (även dagen efter ser man fab ut)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-17
Photo Finish Color Correcting Foundation Primer den gröna dämpar röda toner och skiftningar, den förlänger hållbarheten på makeupen samt ger en utslätad och sammetsmjuk hy. Tycker den funkar toppen ihop med mineralpuder, ger en helt naturlig look. Den är helt suverän och jag rekommenderar den varmt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-16
Jeg har den grønne, og jeg syntes ikke den reduserer mine rødheter i så stor grad, dessverre. Men den fungerer veldig bra som primer, og gjør at foundation setter seg bedre og får bedre dekkevne! Anbefales absolutt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-16
Jag tycker den är super! Köpte den gröna för några veckor sedan och tycker den har gjort sitt. Älskar att den e så len i konsistensen när man lägger den på ansiktet känns den nästan som en ansiktskräm.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...