Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Gradual Tan Everyday Moisturiser for Face Medium/Dark Medium/Dark
Gradual Tan Everyday Moisturiser for Face Medium/Dark Medium/Dark
Gradual Tan Everyday Moisturiser for Face Medium/Dark Medium/Dark

Gradual Tan Everyday Moisturiser for Face Medium/Dark Medium/Dark

St Tropez

St.Tropez Gradual Tan Face Medium/Dark är en lätt och fuktgivande ansiktskräm som kombinerar brun-utan-sol med seriös hudvård.
249 kr

Recensioner

Vanya | 2017-03-09
Jag är väldigt ljus, men ändå märker jag ingen effekt av denna produkt. Värdelös.
Miss D | 2017-02-21
Ger inget alls? Spelar ingen roll om jag använder den varje dag... duger inte ens som vanlig dagcreme tycker jag. Alldeles för torr.
Cecilia Facht | 2016-08-07
Favorit. Jag använder den i samband med mina morgonrutiner vad gäller ansiktsrengöring och upplever den som naturlig och ger en fin, lite lätt bränna. Inte alltför intensiv, vilket kan upplevas av liknande produkter. Synd att det tar ett tag för att se skillnad, men när man väl gjort det till en morgonrutin upplever jag det som värt väntan.

Mer Information

St.Tropez Gradual Tan Face Medium/Dark är en lätt och fuktgivande ansiktskräm som kombinerar brun-utan-sol med seriös hudvård. Produkten är speciellt utvecklad för ansiktet, blockerar ej porerna och är berikad med antioxidanten Vitamin E och Hyaluronsyra som gör din hud mjuk. Vår innovativa HYDRAGLOW COMPLEX är kliniskt bevisad att återfukta huden i upp till 48 timmar samtidigt som färgen gradvis utvecklas. Har en härligt upplyftande doft som på ett effektivt sätt eliminerar brun-utan-sol lukten, även under utvecklingstiden! Passar alla hudtoner och används dagligen för att uppnå önskad hudton.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22