Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Applikations-handske
Applikations-handske
Applikations-handske

Applikations-handske

St Tropez

Applikations-handsken hjälper till att ge ett jämnt och perfekt resultat vid applicering av St.Tropez.
65 kr

Recensioner

Caroline | 2018-08-09
Denna handske var bra för några år sedan, nu är den av sämre kvalité och går sönder. Slängde min precis då hela ”sömmen” lossnat, använt endast under vår och sommar i år. Jag rekommenderar starkt att köpa av annat märke!
V | 2018-07-14
Har använt st tropez handske i säkert 5 år och varit jättenöjd men nu senast så var det inte samma handske. Beställde denna men fick en blå som var sammetsaktig. Inte alls lika bra som deras ”vanliga”
Malin | 2018-06-30
Resultatet blir bra, men de st tropez handskarna jag köpt från kicks har gått sönder efter bara en användning. Dålig kvalité.

Mer Information

Applikations-handsken hjälper till att ge ett jämnt och perfekt resultat vid applicering av St.Tropez. Den vattenresistenta barriären gör att du slipper få färg på fingrar och handflata vid appliceringen.
Stoppa in handen i handsken och applicera brun-utan-sol på den ljusa sidan. Applicera med stora rörelser.
Rekommenderas till St.Tropez Self Tan Mousse, Spray och Lotion. 
Tvättas med tvål och vatten.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22