Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Gradual Tan One Minute Pre-Shower Tanning Mousse Gradual Tan One Minute Pre-Shower Mousse
Gradual Tan One Minute Pre-Shower Tanning Mousse Gradual Tan One Minute Pre-Shower Mousse

Gradual Tan One Minute Pre-Shower Tanning Mousse Gradual Tan One Minute Pre-Shower Mousse

St Tropez

Få en solkysst lyster efter bra en minuts användning med vår nya Gradual Tan One Minute Pre-Shower Tanning Mousse.
289 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Helena | 2019-07-01
Ger en naturlig färg utan att vara fläckig. Ger inte mycket färg så jag testade fram och kom fram till att 5-8 min vilket gav tillräckligt med färg för att fortfarande vara naturligt.
Elin | 2018-05-22
Värdelös BUS. Ännu mer värdelöst är alla recensioner på Kicks hemsida. Så fort det kommer dåliga omdömen om en produkt kommer det i princip alltid dagen efter en fempoängare som hyllar produkten i fråga till skyarna. Lite väl genomskinligt.
Petronella | 2018-04-26
Jag gillar verkligen denna! Är iof ganska ljus men jag ser resultat efter bara en gång! Kommer definitict köpa igen. SMIDIGARE BUS får man leta efter!

Mer Information

Få en solkysst lyster efter bra en minuts användning med vår nya Gradual Tan One Minute Pre-Shower Tanning Mousse. Denna revolutionerande och återfuktande mousse är snabb och enkel att applicera och passar perfekt in i din dagliga rutin. Applicera den lyxiga moussen på torr hud, vänta i en minut och duscha sedan som vanligt. En naturlig solkysst hudton utvecklas gradvis under de följande 8 timmarna. Applicera dagligen för att bygga upp önskad ton.
Applicera den lyxiga moussen på torr hud, vänta i en minut och duscha sedan som vanligt. Du kan applicera moussen med eller utan appliceringsvante. Om du vill få en djupare ton på med ett färre antal appliceringar kan du låta moussen verka i 2-5 minuter innan du duschar av den.
En naturlig solkysst hudton utvecklas gradvis under de följande 8 timmarna. Applicera dagligen för att bygga upp önskad ton.
Volym:120 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22