Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse
Kampanj 25%

Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse

St Tropez

St.Tropez Self Tan Express Mousse är en av St.Tropez mest avancerade och snabbverkande solprodukter hittills. Du kan applicera den, duscha och vara klar på så lite som en timme.
373,50 kr498 kr

Recensioner

Olivia | 2018-04-20
Har provat sjukt många olika BUS-produkter under flera års tid men det blir alltid så att jag går tillbaka till denna. Den här produkten blir inte alls lika orange som många andra BUS, utan den här blir mer åt det olivfärgade hållet. Jag är väldigt blek och har rosa underton på huden och den här gör verkligen susen för ett snabbt och jämnt resultat! Den blir inte "sprickig" som många andra produkter kan bli när det gått några dagar, så det är lätt att skrubba av sig och applicera igen utan att det blir fläckigt.
Anci | 2018-03-10
Man blir så fint brun av den här och det tar bara 3 timmar!
Biljana | 2018-03-08
Lätt applicerande o ger snabbt färg.

Mer Information

St.Tropez Self Tan Express Mousse är en av St.Tropez mest avancerade och snabbverkande solprodukter hittills. Du kan applicera den, duscha och vara klar på så lite som en timme. Den här lättanvända, snabbtorkande och lätta moussen absorberas snabbt av huden. Du väljer själv vilken ton du vill ha på solbrännan genom att vänta längre eller kortare tid (1-3 timmar) innan du sköljer av vägledningsfärgen. Har en härligt upplyftande doft som på ett effektivt sätt eliminerar brun-utan-sol lukten, även under utvecklingstiden!
VERKNINGSTID OCH RESULTAT
1 timme = Ger en lätt solkysst ton
2 timmar = Ger en gyllenbrun hudton
3 timmar = Ger en djupare mörk färg
GYLLENE REGLER FÖR EN PERFEKT SOLBRÄNNA UTAN SOL:
Steg 1: Peela huden ett dygn före användning. Återfukta torra hudområden, som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår.
Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av vår appliceringsvante i uppåtgående cirkelrörelser. Se till att alla hudområden täcks, och applicera slutligen överbliven mousse som finns kvar i vanten över händer och fötter.
Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig.
Steg 4: Låt verka 1, 2 eller 3 timmar beroende på önskad ton. Skölj sedan av vägledningsfärgen med endast varmt vatten.
Efter duschen har din hud en ljus ton. Produktens aktiva ämnen fortsätter verka i upp till 8 timmar, så att din solbränna utvecklas och fördjupas till den ton du har valt, som sedan sitter i under flera dagar.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22