Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse

Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse

St Tropez

St.Tropez Self Tan Express Mousse är en av St.Tropez mest avancerade och snabbverkande solprodukter hittills. Du kan applicera den, duscha och vara klar på så lite som en timme.
498 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Sabina | 2019-04-09
Bästa busen jag provat! Hade den lite mer än 3 timmar och det blev så fin brun färg. Ser ut som riktig bränna och man känner sig så fräsch!!
Marie | 2019-04-08
Av alla BUS jag testat är denna bäst hittills. Bra mousse, hyfsad guide-färg, torkar snabbt. Jag behöver låta den sitta 3 timmar för att få en bra färg. Luktar ganska mycket BUS tyvärr men då man sköljer av den innan natten slipper man kladd och bruna sängkläder.
Lena | 2018-08-05
Älskar den! Har väldigt ljus hy och har provat flera olika BUS produkter och denna är klart bäst. Första gången kör jag på 1 h. Nästa gång brukar jag köra på 1,5 h om jag vill känna att det verkligen ska bli skillnad, annars 1 h igen. Riktigt fin naturlig färg, lätt att applicera med handsken (som man köper till) och tack vare guidefärgen ser man vart man missat så inga fläckar. Man blir inte lika brun som guidefärgen visar innan dusch så var inte rädd för det om du är blek som jag. Jag brukar ta på mig en kimono eller tshirt redan efter 2-3 min så man behöver inte vänta länge efter applicering. Det står att man ska duscha av sig den utan tvål men jag har kört med tvål och ser ändå resultat. Inte jättestor skillnad direkt efter dusch men det byggs på under närmsta timmarna. Brukar ta på och duscha av på kvällen så man är fin morgonen efter. Hade kvar min flaska sedan förra året (öppnad) - då luktade den bra. Nu en del BUS-lukt så ibland tar jag en extra dusch på morgonen efter bara!

Mer Information

St.Tropez Self Tan Express Mousse är en av St.Tropez mest avancerade och snabbverkande solprodukter hittills. Du kan applicera den, duscha och vara klar på så lite som en timme. Den här lättanvända, snabbtorkande och lätta moussen absorberas snabbt av huden. Du väljer själv vilken ton du vill ha på solbrännan genom att vänta längre eller kortare tid (1-3 timmar) innan du sköljer av vägledningsfärgen. Har en härligt upplyftande doft som på ett effektivt sätt eliminerar brun-utan-sol lukten, även under utvecklingstiden!
VERKNINGSTID OCH RESULTAT
1 timme = Ger en lätt solkysst ton
2 timmar = Ger en gyllenbrun hudton
3 timmar = Ger en djupare mörk färg
GYLLENE REGLER FÖR EN PERFEKT SOLBRÄNNA UTAN SOL:
Steg 1: Peela huden ett dygn före användning. Återfukta torra hudområden, som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår.
Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av vår appliceringsvante i uppåtgående cirkelrörelser. Se till att alla hudområden täcks, och applicera slutligen överbliven mousse som finns kvar i vanten över händer och fötter.
Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig.
Steg 4: Låt verka 1, 2 eller 3 timmar beroende på önskad ton. Skölj sedan av vägledningsfärgen med endast varmt vatten.
Efter duschen har din hud en ljus ton. Produktens aktiva ämnen fortsätter verka i upp till 8 timmar, så att din solbränna utvecklas och fördjupas till den ton du har valt, som sedan sitter i under flera dagar.
Volym:200 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22