Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse

Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse

St Tropez

St.Tropez Self Tan Express Mousse är en av St.Tropez mest avancerade och snabbverkande solprodukter hittills. Du kan applicera den, duscha och vara klar på så lite som en timme.
498 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse
p88210532
v88210533
St Tropez
SEK
498

Recensioner

Lina | 2020-01-19
Superbra. Snygg färg, lätt att applicera med deras tanning mitt och sååååå skönt att bara behöva ha på den i 3 timmar (gör inget om man har den längre om man vill sova med den). 10/10!!! Dyr bara men det får det vara värt
Sabina | 2019-04-09
Bästa busen jag provat! Hade den lite mer än 3 timmar och det blev så fin brun färg. Ser ut som riktig bränna och man känner sig så fräsch!!
Marie | 2019-04-08
Av alla BUS jag testat är denna bäst hittills. Bra mousse, hyfsad guide-färg, torkar snabbt. Jag behöver låta den sitta 3 timmar för att få en bra färg. Luktar ganska mycket BUS tyvärr men då man sköljer av den innan natten slipper man kladd och bruna sängkläder.

Mer Information

St.Tropez Self Tan Express Mousse är en av St.Tropez mest avancerade och snabbverkande solprodukter hittills. Du kan applicera den, duscha och vara klar på så lite som en timme. Den här lättanvända, snabbtorkande och lätta moussen absorberas snabbt av huden. Du väljer själv vilken ton du vill ha på solbrännan genom att vänta längre eller kortare tid (1-3 timmar) innan du sköljer av vägledningsfärgen. Har en härligt upplyftande doft som på ett effektivt sätt eliminerar brun-utan-sol lukten, även under utvecklingstiden!
VERKNINGSTID OCH RESULTAT
1 timme = Ger en lätt solkysst ton
2 timmar = Ger en gyllenbrun hudton
3 timmar = Ger en djupare mörk färg
GYLLENE REGLER FÖR EN PERFEKT SOLBRÄNNA UTAN SOL:
Steg 1: Peela huden ett dygn före användning. Återfukta torra hudområden, som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår.
Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av vår appliceringsvante i uppåtgående cirkelrörelser. Se till att alla hudområden täcks, och applicera slutligen överbliven mousse som finns kvar i vanten över händer och fötter.
Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig.
Steg 4: Låt verka 1, 2 eller 3 timmar beroende på önskad ton. Skölj sedan av vägledningsfärgen med endast varmt vatten.
Efter duschen har din hud en ljus ton. Produktens aktiva ämnen fortsätter verka i upp till 8 timmar, så att din solbränna utvecklas och fördjupas till den ton du har valt, som sedan sitter i under flera dagar.
Volym:200 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22