15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
 
St.Tropez  Self Tan Bronzing Mousse

Self Tan Bronzing Mousse

St.Tropez mest sålda produkt, Self Tan Bronzing Mousse är en tonad snabbtorkande mousse som ger en jämn gyllenbrun hudton utan ränder och sträck. Den är enkel att applicera, vägledningsfärgen ser naturlig ut och vår teknologi Intelligent Tanning...
Från:
263,20 kr 329 kr
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
161 omdömen  
VARIANT PRIS ANTAL
St.Tropez  Self Tan Bronzing Mousse 120 ml St.Tropez  Self Tan Bronzing Mousse 120 ml
Kampanj -20%
120 ml
263,20 kr
329 kr
Dela Dela Spara som favorit
St.Tropez  Self Tan Bronzing Mousse 240 ml St.Tropez  Self Tan Bronzing Mousse 240 ml
Kampanj -20%
240 ml
439,20 kr
549 kr
Dela Dela Spara som favorit

PRODUKTINFORMATION

St.Tropez mest sålda produkt, Self Tan Bronzing Mousse är en tonad snabbtorkande mousse som ger en jämn gyllenbrun hudton utan ränder och sträck. Den är enkel att applicera, vägledningsfärgen ser naturlig ut och vår teknologi Intelligent Tanning System gör att färgen anpassar sig till din egen hudton, varar längre och avtar jämnt. Har en härligt upplyftande doft som på ett effektivt sätt eliminerar brun-utan-sol-lukten, även under utvecklingstiden! Passar alla hudtoner och är återfuktande i upp till 24 timmar.


Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016 och 2017: Bästa brun utan sol.
Volym: 120-240 ml

ANVÄNDNING

GYLLENE REGLER FÖR EN PERFEKT SOLBRÄNNA UTAN SOL: Steg 1: Rengör och peela huden ett dygn före användning. Återfukta torra hudområden, så som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår. Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av vår appliceringsvante i uppåtgående cirkelrörelser. Se till att alla hudområden täcks, och applicera slutligen överbliven mousse som finns kvar i vanten över händer och fötter. Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig. Steg 4: Vänta 4–8 timmar innan du sköljer av vägledningsfärgen. Steg 5: Underhåll färgen och få den att räcka längre genom att återfukta huden varje dag och peela den regelbundet.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-06-07
Jag älskar denna fantastiska mouse! Men jag älskar den svarta flaskan mer, den är magiskt bra! Omöjligt att få ett resultat som är annat än perfekt med dessa mouse! Lätta att arbeta med och blir ett underbart naturligt resultat! Världens bästa brun utan sol!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-07
Det som är positivt med denna BUS är: - Inte orange utan grön i tonen vilket ger en naturlig och sjukt snygg färg. - Lägger sig jämt på huden och försvinner hyfsat jämt(dvs du är inte helt fläckig efter några dagar). - Lätt att applicera och man ser om man missat någonstans. Det som är dåligt: - Den luktar fortfarande mycket BUS. - Har lång torktid och känns klibbig på huden i 1-2h efter att man smort in den. - Är man en person som tränar mycket så kan man räkna med att du svettas bort och duschar bort denna efter 2-3 dagar. - Den är dyr. - Inte bra om man har känslig hy. - Färgar av sig på vita skor, lakan och träningstights(I princip alla ljusa plagg) de första dagarna. - Rekommenderar den mörkare av St.Tropez self tan mousse om man vill se något resultat. Jag är extremt ljus i hyn och trots det syns denna knappt på mig. Vill tillägga att jag ändå regelbundet köper St Tropez Dark Tan Mousse i brist på en bättre BUS som inte är orange...
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-01
Jag har aldrig varit ett stort fan av BUS-produkter pga av den ofta onaturliga färg man får. Tänkte att jag ändå skulle ta och testa den här och wow vad glad jag är att jag gjorde det! Den är otroligt lättapplicerad och efter den har sköljts av har man kvar en superfin, naturlig brunhet. Jag använder mig av st tropez-vanten också, testade en gång utan men tyckte inte resultatet blev lika bra. Rekommenderar denna och kommer definitivt köpa igen när min tagit slut!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-24
Kjøpte denne etter jeg leste alle positive kommentarene her, men jeg må si at jeg ble skuffet etter jeg prøvde produktet. Jeg ble ganske klekkete, selv etter jeg skrubbet kroppen godt først å brukte hansken som man kan kjøpe for å få best resultat. Litt tungt å påføre produktet også. Brunfargen på kroppen varte kun i to dager.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-09
Överlägset det bästa märket på brun utan sol! Kan dock rekommendera den som är lite mörkare om du är lite solbränd sedan tidigare och är girig på att snabbt bli mycket brunare!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-06
Absolut bästa BUS som finns. Blir perfekt naturligt brun utan ränder, speciellt då man använder den praktiska handsken till. Om man vill bli ännu brunare inom nån dag är den lätt att bygga upp utan att bli för mycket. Stort plus för doften som inte är den klassiska spyäckliga lukten!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-04
Så bra! Lättapplicerad även utan handske och Lämnar inga ränder. Luktar inte så illa som andra B-u-s. Kunde varit aningen mörkare i färgen.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-02
Tack gode Gud för denna produkt! Jag har haft mina skräckupplevelser med BuS innan. Men efter att jag vågat mig på denna kan jag inte sluta. För mig håller den ca 2 veckor innan den försvunnit helt. Glöm dock inte att applicera med tillhörande vante!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-01
I have a very pale skin and had always problems with self-tanners, because they were never evenly covering and were too dark for my skin which made it look too fake. But this mousse it amazing!! Finally I can have a nice natural, gradual tan without making it too obvious that I use self-tanner. My friends are constantly asking if I just came from a holiday. I love it and will purchase it again when it will be over for sure!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-01
Bästa busen!!!! lätt att använda och är svår att bli fläckig! torkar snabbt men lättarbetad
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...