Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The BrowGal The Convertible Brow Kit Light 03

Betyg
Välj färg
Light 03
Pris
379 kr
Hitta i butik
Fri frakt - kan skickas direktFri frakt - kan skickas direkt
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club - poäng på alla köpKICKS Club - poäng på alla köp
The Convertible Brow Kit
p89523622
v89525878
The BrowGal
SEK
379
The Convertible Brow är ett puder/pomade duo – när den används torr fungerar den som ett puder och när den används våt används den för att fylla i och ge färg och struktur till brynen. Alla färger har handplockats av grundaren själv, Tonya Crooks, och indelas i tre kategorier: anpassade för mörkt, medium och ljust hår. Varje kategori har en varm, neutral och kall ton så att du kan blanda och matcha för att få fram din unika färg. När paletten har använts med vatten kommer den att återgå till sin ursprungliga puderkonsistens samtidigt som den aldrig blir för torr. The BrowGal tog fram The Convertible som en lösning till det vanliga problemet med pomador, att de torkar ut alldeles för lätt, och de klassiska pudren inte gav den optimala definitionen av ögonbrynen. Använd både pudret och pomadan på samma ögonbryn för att skapa 3D looken! En helt ny produkt där kunden blir sin egen ”ögonbrynartist” Mörk, Medium och Brun nyans att välja mellan. Convertible 02 kan användas för rödhåriga! Convertible brow färgen ändras inte och förblir intakt även när du använder vatten med penseln. Kommer inte att torka ut!
Multifunktionell – kan användas torr för naturlig puder finish och för volym och detaljer. Kan användas våt för ”ultra glam” pomade applicering och The ”Instagram Brow!”
För brynskugga: Använd The BrowGal Full Size Brush för att applicera The Convertible Brow som brynskugga.
För pomade: Spraya Full Size Brush med vatten. Applicera sedan Convertible Brow med hårlika drag för ett så naturligt resultat som möjligt. Paletten går tillbaka till puderform när den torkat.
Vikt:
56 g
Färg:
Brun
EAN:
0857374004888
Mer inspiration
Beauty test: Produkterna som ger dig perfekta bryn

Beauty test: Produkterna som ger dig perfekta bryn

Beauty test: Hitta din nya favoritmascara

Beauty test: Hitta din nya favoritmascara

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22