Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Nail Repair Natural - Nagelstärkare

Nail Repair Natural - Nagelstärkare

Trind

En nagelförstärkare som stärker strukturen i hornlagret genom att sammanföra partiklarna i nageln.
129 kr

Recensioner

Helen | 2018-04-23
Har haft gel naglar som gjort mina naglar tunna och ojämna, men efter bara 4 dagars användning av denna så blev mina naglar mycket starkare och växer snabbare! Var dock lite tveksam när några skrev att det gjorde ont, men bestämde mig för att testa. 4 av mina naglar började göra ont, men de gick över efter max 15 min. Detta fortsatte de 3 första dagarna som jag gjorde rent och la på ett nytt lager, sedan slutade de göra ont :-) Antar att de kanske var för att dessa 4 var ganska slitna och ojämna (?) Hur som helst är jag supernöjd och kommer verkligen fortsätta med denna :-D
Michaela | 2018-03-09
Jag har provat de flesta nagelstärkarna på marknaden men ingen har funkat. Mina naglar har alltid varit väldigt mjuka och har bara gått av men sen sedan jag provade trind så är mina naglar så fina. Hårda, långa och friska. Älskar och kommer köpa igen och igen!
Solmaz | 2018-02-25
Har alltid haft problem med att mina naglar går av. Har alltid önskat ha egna naglar men inget har någonsin funkat tills jag testade denna. Funkar verkligen! Använd den varje dag i 14dagar. Tabort med nagellacksbortagning varjedag och lägg till ett lager, gör detta i 14 dagar sedan 1-2dagar/v och ni kommer märka resultat. Tack vare denna produkt kan jag ha mina egna långa naglar. Love it!

Mer Information

En nagelförstärkare som stärker strukturen i hornlagret genom att sammanföra partiklarna i nageln. Detta gör nageln mer kompakt vilket gör att nageln blir starkare och tåligare utan att bli så hård att den lätt bryts vid slag.
Används varje dag i två veckor på rengjord nagel därefter räcker det med ett nytt lager Nail Repair i veckan.
ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIETHYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, n-BUTYL ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, FORMALDEHYDE, SUCROSE BENZOATE, STEARALKONIUM HECTORITE, TITANIUM DIOXIDE, BENZOPHENONE-1, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, CITRIC ACID, BENZOPHENONE-3
Volym:9 ml
Färg:Transparent
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22