Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Startkit  - Nagelstärkare

Startkit - Nagelstärkare

Trind

Startkit som innehåller det du behöver för starka vackra naglar på två veckor. 2 x 9 ml.
189 kr

Recensioner

Ida Byström | 2017-02-16
En nagelstärkare som verkligen funkar, jag har haft väldigt svaga naglar och efter att jag köpt denna så har dem verkligen blivit starka. Jag har knappt brutit en nagel sedan jag började använda denna och den finns alltid hemma hos mig det är en produkt jag inte kan vara utan.
CarinaP | 2016-12-17
Verkligen ett behov hos mig nu! Aldrig mer naglar som skivar sig eller bara går av. Om jag "fuskar" någon vecka och kör "au naturelle" såbörjar naglarna gå av igen. Om du bara ska ha en produkt, köp balsamet (det turkosgröna). Nail repair gör doch det lilla extra. Naglarna glänser och ser nästan ut som om de fått fransk manikyr, men utan de onaturligt kritvita tiparna. Mycket snyggare i mitt tycke. Vill du måla naglarna i en färg är Nail repair det perfekta underlacket (med Seche Vite blir det en oslagbar kombination).
Asal | 2016-03-10
Innan jag köpte de så hade jag svaga och dåliga naglar men när jag köpte de här så fick jag så fina och långa naglar! REKOMMENDERAR

Mer Information

Startkit som innehåller det du behöver för starka vackra naglar på två veckor. 2 x 9 ml.
Steg 1 - Nail Magic Buffer
En fil som jämnar till, polerar och masserar nagelplattan. Stimulerar nageltillväxten. Använd filen endast en gång per 4 veckor.
Steg 2 - Trind Nail Balsam
En unik vattenbaserad balsam som effektivt återställer fuktbalansen och ger näring till torra och spröda naglar. Används i kombination med Nail Repair för bästa resultat.
Steg 3 - Trind Nail Repair Natural En extra effektiv nagelstärkare för svaga och
tunna naglar som skapar en perfekt balans mellan keratin och fukt i nageln. Resultatet - starka och flexibla naglar
Färg:Transparent
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22