Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.
Lip Cure

Lip Cure

Tromborg

En mjukt lindrande, lenande och uppmjukande crème som förebygger torra, spruckna läppar och skyddar mot fuktförlust.
199 kr

Tillfälligt slut

Recensioner

Sophie | 2017-07-23
En riktig mirakelkur! Hade lyckats skaffa mig jättetorra och fnasiga läppar i höstas och kunde inte få bukt med det varken med lipsyl, vaselin eller idominsalva. Det höll i sig i månader och kunde knappt gå en halvtimma utan att behöva smörja in läpparna igen, för munnen blev så torr. Men det här funkade faktiskt! Var först skeptisk till att köpa en såpass liten burk till det priset. Men salvan är jättedryg och gör sådan skillnad! Gör inte så att läpparna torkas ut heller efter en stund, till skillnad från många andra produkter.
Amanda I | 2017-07-17
Mirakel på mina torra läppar. Mina läppar var alltid super torra och fnasiga oavsätt om jag nyss peelat läpparna eller ej. Men nu är mina läppar så mjuka och återfuktande och kan till och med ha läppstift. Hej då alla andra produkter jag provat.
Cajsa | 2017-05-19
Finns ingenting bättre för läpparna, köp detta! Har provat massor men bara det här som funkat.

Mer Information

En mjukt lindrande, lenande och uppmjukande crème som förebygger torra, spruckna läppar och skyddar mot fuktförlust. Innehåller endast naturliga och rena ingredienser: Macadamianötsolja, sheasmör, aloe vera och E-vitamin. Lip Cure erbjuder fenomenal återhämtning för läpparna. Använd under lip gloss eller läppstift eller ensam med lite Lip Balm över. Kan även användas som intensiv nattbehandling för läpparna.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa läpp-produkt.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22