Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Brow Fix Clear
Brow Fix Clear
ONLY AT KICKS

Brow Fix Clear

Tromborg

Perfekt formade ögonbryn är pricken över i:et för en sofistikerad och naturlig look. Browfix är den perfekta produkten/verktyget för att tämja ostyriga ögonbryn.
255 kr
Clear

Recensioner

Emily | 2016-09-18
Lättapplicerad. Alltid perfekt mängd på borsten. Håller hårstråna på plats utan att brynen blir krispiga. Köpte den bruna varianten. Färgen ser varm ut på borsten men torkar till en kall, lite gråbrun-aktig, färg. Tror den skulle passa de flesta! Jag är mörkhårig så jag använder brynpenna för fylla i där jag saknar strån för att få till en snygg form. Sedan använder jag bryngelen för att fixera, men även för att få lite naturlig definition vid delen in mot näsan. För ljushåriga personer kan det säkert räcka med enbart den bruna gelen :) Kul att Kicks tagit hem lite lyxigare eko-produkter!

Mer Information

Perfekt formade ögonbryn är pricken över i:et för en sofistikerad och naturlig look. Browfix är den perfekta produkten/verktyget för att tämja ostyriga ögonbryn. Ingen make-up artist bör vara utan den!
Denna smarta ögonbrynsgel finns i två varianter; en klar/genomskinlig och en allround brun.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22