Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Top 3 Eye Palette P10
Eco

Top 3 Eye Palette P10

Une

Palett med bästsäljande ögonskuggor från FrostyEyeshadow och Sfumato Eyeshadow. Med dessa trio-skuggor är det superenkelt att skapa en Smoky Look!
179 kr

Recensioner

Evelina | 2017-08-23
Riktigt, riktigt dåliga skuggor. Ger ingen färg alls, över huvud taget. Min vita ögonskugge-pensel var fortfarande vit efter att jag försökt få upp pigment med den. Varning!
Sofia | 2017-08-15
Jag brukar aldrig behöva använda en primer under ögonskugga, men den här veckar sig i globlinjen efter några timmar. Föredrar andra ögonskuggor som håller en hel dag.
Hanna | 2016-02-28
Fin palett, går göra både en naturlig sminkning men även en festlig. Sitter bäst med en primer, men fungerar även med utan, då färgen framhävs bättre. Rekommenderas!

Mer Information

Palett med bästsäljande ögonskuggor från FrostyEyeshadow och Sfumato Eyeshadow. Med dessa trio-skuggor är det superenkelt att skapa en Smoky Look! Bygg upp skugg- och ljuseffekter, perfekt för såväl vardagslook som till en glammig kvällslook. P09 Denim-pallletten går i kalla toner med blått, ska och grått. 100% av de totala ingredienserna har naturligt ursprung. 5% av de totala ingredienserna är ekologiskt odlade. Testad under dermatologisk kontroll. Oftalmologiskt testad. Hypoallergenisk. Certifierad av ECO-cert.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22