#
100BON
Urban Decay Brow Box

Brow Box

Urban Decay har samlat allt du behöver för att få fint definierade bryn i ett praktiskt kit: två olika ögonbrynsfärger, vax, pincetter och två penslar.
Varje kit innehåller två sammetslena ögonbrynsfärger, vax som formar och definierar brynen,...
Från:
315 kr
Dela Dela   Spara som favorit Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
Endast på KICKS Endast på KICKS
BETYG 
3 omdömen  
VARIANT PRIS ANTAL
Urban Decay Brow Box Brown Sugar: mörkbrun/ljusbrun Urban Decay Brow Box Brown Sugar: mörkbrun/ljusbrun
Brown Sugar: mörkbrun/ljusbrun
315 kr
Dela Dela Spara som favorit Spara som favorit
Urban Decay Brow Box Honey Pot: mörkblond/ljusblond Urban Decay Brow Box Honey Pot: mörkblond/ljusblond
Honey Pot: mörkblond/ljusblond
315 kr
Dela Dela Spara som favorit Spara som favorit

PRODUKTINFORMATION

Urban Decay har samlat allt du behöver för att få fint definierade bryn i ett praktiskt kit: två olika ögonbrynsfärger, vax, pincetter och två penslar.
Varje kit innehåller två sammetslena ögonbrynsfärger, vax som formar och definierar brynen, minipincetter av hög kvalitet (supereffektiva), två vinklade minipenslar och två speglar (den ena förstorar så att du fångar även det allra minsta hårstrået!).
Låt dig inte luras av storleken: Brow Box innehåller allt du behöver! Det ultrafina och silkesmjuka pudret definierar och markerar ögonbrynen och det mjuka vaxet innehåller vårdande aloe, bivax och kokos som formar och håller brynen på plats utan att tynga ned dem.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
Skriv omdöme
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2016-03-09
Dette var egentlig et impulskjøp, men det viste seg å være et av de beste kjøpene jeg har gjort innen makeup. Brynskremen gjør at skyggen sitter stort sett hele dagen, og fargene passer veldig bra til meg.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-04
Jag har provat allt för att få till mina ögonbryn som jag vill ha dem och har ALDRIG hittat något som funkat och gav tillslut upp och lät de vara. Sedan hittade jag den här produkten och köpte den trots att den inte var en direkt best seller men den är helt otrolig. Så lätt att arbeta med och i en otroligt smidig liten förpackning och hela mitt ansikte har fått ett lyft bara av att jag äntligen har hittat en produkt för ögonbrynen som både får färgen att se naturlig ut och hårstråna att ligga fint hela dagen. Använde först den ljusare (honey pot) tills den var slut. har nu gått över till den mörkare (suger Brown) då jag har mörkbrunt hår men inte ville gå "all in" från början.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-20
Urban Decay får til det meste, denne er også ett must for meg. Jeg har mørk rødt hår og bruker Brown Sugar hver dag. Begge brun fargene passer fint for mitt hår og hudfarge selv om jeg er veldig blek. Brynskremen er også fantastisk, legger hårene pent og holder veldig på fargen gjennom hele kvelden. Boksen inneholder også en liten pinsett og to børster som alle fungerer veldig bra. Kjøper du denne trenger du egentlig ikke noe mer for å få fine bryn.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...