15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
Urban Decay Naked Smoky Palette
Urban Decay Naked Smoky Palette

Naked Smoky Palette

Vill du veta hur du får till den mest eftertraktade och svårfångade looken någonsin? Urban Decay Naked Smoky – fulladdad med allt du behöver för att få till en perfekt sotad look. En äkta nyanspalett med perfekta borstar och detaljerade...
505 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
Endast på KICKS Endast på KICKS
BETYG 
90 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Vill du veta hur du får till den mest eftertraktade och svårfångade looken någonsin? Urban Decay Naked Smoky – fulladdad med allt du behöver för att få till en perfekt sotad look. En äkta nyanspalett med perfekta borstar och detaljerade handledningar.
UD har fyllt den här paletten med tolv passionerade, sotiga neutrala nyanser, inklusive nio helt nya nyanser och tre exklusiva nyanser från tidigare paletter. Experimentera med varma bronsartade, dimensionsförhöjande gråa, fylliga bruna samt en djupsvart nyans. Från matta till skimrande nyanser med glitter – Naked Smoky har allt. Varje nyans i Naked Smoky har UD Pigment Infusion System™, vår egen sammansättning av ingredienser som ger varje nyans dess sammetslena konsistens och fylliga färger,som gör att den varar länge och är lätt att jämna ut.
Har du någon gång köpt en skönhetsprodukt och sedan insett att du inte har en aning om hur den ska användas? Med Naked Smoky är det helt genomförbart att få en passionerad, lockande blick. I vår detaljerade lookbook går vi igenom fyra fantastiska sätt att få till Naked och Smoky-looken, som med UD:s exklusiva borste med två ändar (en avsmalnande borste ett sudd) är lätt att applicera.
Dessa nyanser ingår: High (champagneskimmer med mikroglitter), Dirtysweet (medium brons), Radar (brungrå metallic med pärlemorskimrande mikroglitter), Armor (silver-brun metallic med tonat glitter), Slanted (ljusgrå metallic), Dagger (mellansvart med mikroskimmer), Black Market (kolsvart sammet), Smolder (djup plommonbrun), Password (sval matt brungå), Whiskey (fyllig matt brun), Combust (svagt brunrosa) och Thirteen (ljus sammetsbeige).
Tips: Följ de stegvisa handledningarna som presenteras i vår lookbook för att återskapa en av våra fyra looks – den ikoniska UD Smoky Eye, Smoky Reality Star, Smoky Cat eller Everyday Smoky – eller skapa din egen look.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-03-04
Passer fint for de som ønsker en blanding av kalde og varme skygger. Liker best de kalde så dette passer bra for meg, spesielt fine gråtoner. Skulle ønske lilla fargen var litt bedre kvalitet, men ellers fungerer disse fint.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-01
Blev sjukt besviken när jag fick hem denna palett. Absolut inte värd priset. Färgerna har dåligt pigment, fäster knappt på ögonlocket trots att borsten är blöt, mycket fall out och hållbarheten är bland det sämsta jag har testat. Skulle absolut inte rekommendera denna palett, om man vill ha en palett med skuggor som liknar dessa har Loreal några för mycket billigare pris och bättre kvalitet.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-27
Vart inte jätte imponerad av denna. Tycker inte att pigmentering håller samma standard som mina andra paletter från t.ex. ABH, Too Faced, KVD, Tarte osv. Får ingen inspiration heller av att titta på den och känner inte att jag kan få till en hel look med bara denna palett.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-25
Världens bästa palette! Med både kalla och värma färger. Super! <3
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-24
Otroligt fina färger som man kan göra många kombinationer med. De sitter bra, länge och är väldigt bra pigmenterade! Trots det höga priset tycker jag att detta är en bra investering. Man kan göra både vardagslooks och kvällslooks. Rekommenderar verkligen!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-24
Fantastiske farger. Dette settet har virkelig motivert meg til å faktisk bruke øyenskygge! Anbefales på det sterkeste.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-23
Bästa ögonskuggorna. Bra pigment och ihop med UD primer så håller det tills man tar bort det. Inget klet, inga veck. UD är ett fanatiskt märke.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-23
De absolut bästa skuggor jag testat! Starkt pigmenterad så du får verkligen färgen som är i paletten på ögonen, sitter som berget ända tills du själv tar bort det, alltså inget som smälter eller faller ner. Lätt att blanda och sota med.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-17
I love the palate, the shades are very pigmented and they stay on the place and don't spread on your face. I love all plates from Urban Decay.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-17
fina färger och jätte bra kvalité på skuggorna men om du funderar att lägga dina pengar på denna tycker jag att du ska vara säker på att du kommer använda den mycket. jag fick den i present och har knappt använt den något för att jag ofta har lite mer varma eller röda färger, och då hittar jag tyvärr inget behov för dessa gråa kalla blåa skuggor.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...