15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
Urban Decay Naked Basics

Naked Basics

Urban Decay har laddat den multifunktionella MATTE-paletten med sex naturliga färger som alla kvinnor behöver i sin makeuparsenal. Paletten innehåller allt du behöver för att skapa en mjuk och neutral ögonmakeup med en matt finish - inklusive fyra...
270 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
Endast på KICKS Endast på KICKS
BETYG 
77 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Urban Decay har laddat den multifunktionella MATTE-paletten med sex naturliga färger som alla kvinnor behöver i sin makeuparsenal. Paletten innehåller allt du behöver för att skapa en mjuk och neutral ögonmakeup med en matt finish - inklusive fyra exklusiva färger.
Färgerna innehåller mer pigment än traditionella matta ögonskuggor och glider lätt över huden med en lyxigt silkesmjuk känsla. Den innehåller även en semimatt färg, Venus, som har en diskret satinfinish perfekt för att ljusa upp och skapa dimension.
Paletten är liten med ögonskuggorna på insidan har den allt som behövs. Färgerna innehåller Pigment Infusion System™, den patentskyddade blandningen ingredienser som gör ögonskuggorna perfekta för att tona ut med en sammetslen konsistens, intensiv färg och fantastisk hållbarhet.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-04-16
Liten och kompakt, mycket produkt och välpigmenterat. Det enda jag kan klaga på är att det kommer ganska mycket "fallout" så se till att skaka av borsten ordentligt innan applicering
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-14
Perfekt lite hverdags-palett med nøytrale fine matte farger og en shimmer. Myk og lett i konsistens, godt pigmenterte og superlett å blende ut.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-09
Superfin och praktisk palett för oss som gillar neutrala färger! Enda minuset är att den pudrar lite, dock beror det kanske på mina borstar? Annars fullt betyg!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-27
Har inte gjort mig besviken! Använder paletten varje dag i min vardagsbas och jag fullkomligt älskar den! Lätta fina matta färger som sitter på plats hela dagen och dom är lätta att tona ut och smular inte.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-18
Den perfekte basic øyenskyggen å ha med seg i sminkevesken osv, som ikkje gjør stort av seg. Fargen, strukturen og pakken er on point!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-15
Veldig skuffet over denne. Den drysser så sykt mye!! Og i tillegg er ikke fargene spesielt fine.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-12-06
Väldigt nöjd! Perfekt med en liten palette som är lätt att ta med sig överallt, fina färger, bra pigment och lätta att Blenda.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-07-01
Köpte den här lilla paletten för att prova på innan jag eventuellt investerar i en stor. Är supernöjd! Neutrala färger, nästa gång blir det en palett med lite rosa toner. Skuggorna har bra pigmentering, fäster bra osv. Allt man kan önska sig av en ögonskugga!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-13
Att denna är liten och behändig är ju faktiskt det mest underbara, alla färger jag behöver på en resa finns med och man märker knappt av att den ligger i resväskan eller handväskan. Sedan är ju skuggorna av superfin kvalité också vilket inte gör saken värre. Naked 2 är den perfekta färgen för ögongloben och den bästa jag någonsin stött på för detta syfte. Naked Basics är ett jättebra komplement till de flesta andra ögonskuggspaletterna men den klarar sig också helt klart på egen hand, vilket gör att den lämpar sig bra för de allra flesta (läs ALLA) sminkintresserade!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-10
Så fina skuggor som passar toppen till vardags men även till fest. Liten och smidig att ta med sig!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...