Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Dark Golden
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Dark Golden

Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Dark Golden

Urban Decay

Täck dina brister med en naturlig look. Urban Decay Naked Skin Weight Complete Coverage Concealer ger en byggbar jämn täckning med en tydlig matt-finish.
225 kr
Dark Golden

Recensioner

Fnas | 2017-09-15
Den här va inget för"torrisar".Provade den efter att ha hört så mycket. Täckte ingenting. Blev bara som en torr prick. Blev grymt besviken. Kommer ej att köpa igen.Bortkastade pengar!
Alice | 2017-09-13
Bra täckning som känns härligt lätt och smälter in i ens foundation. Stort plus också för alla olika nyanser. Många sminkproducenter verkar tro att man måste ha kalla, rosa undertoner om man är ljus. Men 'fair warm' passar mig verkligen perfekt!
Aida | 2017-09-12
Upplever också att den här concealern är torr. Använder den under ögonen och det ser bra ut direkt efter applicering men någon timme senare har den lagt sig i veck och ser torr och kakig ut. För mig som är väldigt mörk under ögonen är täckgraden inte tillräcklig heller tyvärr.

Mer Information

Täck dina brister med en naturlig look. Urban Decay Naked Skin Weight Complete Coverage Concealer ger en byggbar jämn täckning med en tydlig matt-finish. Denna högteknologiska ultralätta formel ger dig ett fulltäckande resultat på ett ögonblick. UD har laddat Naked Skin Concealer med an massa ingredienser som är bra för din hud. Matrixyl 3000 innehåller anti-rynk peptider för att förbättra hudens ungdomliga utseende och elasticitet. Japanskt grönt te hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer. Litchiderm ™ (härstammar från litchifrukten) hjälper till att skydda mot uttorkning, vilket resulterar i en mer strålande hud med lyster. Och natriumhyaluronat hjälper huden att dra till sig och behålla fukt. Praktisk och res-vänlig kommer denna produkt i en vacker flaska som liknar en mindre version av Urban Decay Naked Skin Liquid Makeup. Den moderna applikatorn ger precis rätt mängd av produkten och den är mjuk nog att även användas på den känsliga huden under ögonen. Naked Skin Concealer finns i en rad olika nyanser som passar ihop med Naked Skin Powder Foundation. Nyansernas matchningssystem ger en tydlig startpunk för att hitta den perfekta nyansen för dig: Den första delen representerar nyansens intensitet, den andra delen visar nyansens underton.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22