Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Neutral
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Neutral

Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Neutral

Urban Decay

Täck dina brister med en naturlig look. Urban Decay Naked Skin Weight Complete Coverage Concealer ger en byggbar jämn täckning med en tydlig matt-finish.
240 kr
Fair Neutral

Recensioner

Vendela | 2018-02-17
En bra concealer som täcker det mesta, gillar den främst för att highlighta! Krämig och enkel att blanda ut, creasar lite under ögona men det gör de flesta concealerna på mig. Om man vill ha en SUPER täckande concealer under ögona som täcker ALLT rekommenderar jag mer Urban Decays All Nighter. Men denna Naked skin kommer på andra plats!
Lisa | 2018-02-11
En bra concealer, dock inte nu under den kalla vintern när min hud är extra torr, det blir för torrt resultat. Andra årstider fungerar den toppen. Använder den under ögonen.
Fnas | 2017-09-15
Den här va inget för"torrisar".Provade den efter att ha hört så mycket. Täckte ingenting. Blev bara som en torr prick. Blev grymt besviken. Kommer ej att köpa igen.Bortkastade pengar!

Mer Information

Täck dina brister med en naturlig look. Urban Decay Naked Skin Weight Complete Coverage Concealer ger en byggbar jämn täckning med en tydlig matt-finish. Denna högteknologiska ultralätta formel ger dig ett fulltäckande resultat på ett ögonblick. UD har laddat Naked Skin Concealer med an massa ingredienser som är bra för din hud. Matrixyl 3000 innehåller anti-rynk peptider för att förbättra hudens ungdomliga utseende och elasticitet. Japanskt grönt te hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer. Litchiderm ™ (härstammar från litchifrukten) hjälper till att skydda mot uttorkning, vilket resulterar i en mer strålande hud med lyster. Och natriumhyaluronat hjälper huden att dra till sig och behålla fukt. Praktisk och res-vänlig kommer denna produkt i en vacker flaska som liknar en mindre version av Urban Decay Naked Skin Liquid Makeup. Den moderna applikatorn ger precis rätt mängd av produkten och den är mjuk nog att även användas på den känsliga huden under ögonen. Naked Skin Concealer finns i en rad olika nyanser som passar ihop med Naked Skin Powder Foundation. Nyansernas matchningssystem ger en tydlig startpunk för att hitta den perfekta nyansen för dig: Den första delen representerar nyansens intensitet, den andra delen visar nyansens underton.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22