Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Neutral
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Neutral
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Neutral
Kampanj 20%

Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Neutral

Urban Decay

Täck dina brister med en naturlig look. Urban Decay Naked Skin Weight Complete Coverage Concealer ger en byggbar jämn täckning med en tydlig matt-finish.
192 kr240 kr
Fair Neutral

Recensioner

Linnea | 2018-10-01
Ganska bra men inte för någon med torr hy. Inte så täckande heller.
Linnéa | 2018-06-11
Väldigt torr, ganska svår att få jämn. Passar nog bättre på riktigt oljig/fet hy! Kommer inte köpa igen.
Emelie | 2018-06-07
Helt okej. För mig som är torr funkar det dock inte att dutta på i hela ansiktet och sen blanda ut den. Får ta ett öga i taget. Annars torkar den och blir svår att blanda ut, huden ser torr ut och concealern ligger ovanpå huden på ett fult sätt. Men blandar jag efter varje dutt blir det fint så länge jag har ordentligt med ansiktskräm under. Kommer testa en ny nästa gång dock.

Mer Information

Täck dina brister med en naturlig look. Urban Decay Naked Skin Weight Complete Coverage Concealer ger en byggbar jämn täckning med en tydlig matt-finish. Denna högteknologiska ultralätta formel ger dig ett fulltäckande resultat på ett ögonblick. UD har laddat Naked Skin Concealer med an massa ingredienser som är bra för din hud. Matrixyl 3000 innehåller anti-rynk peptider för att förbättra hudens ungdomliga utseende och elasticitet. Japanskt grönt te hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer. Litchiderm ™ (härstammar från litchifrukten) hjälper till att skydda mot uttorkning, vilket resulterar i en mer strålande hud med lyster. Och natriumhyaluronat hjälper huden att dra till sig och behålla fukt. Praktisk och res-vänlig kommer denna produkt i en vacker flaska som liknar en mindre version av Urban Decay Naked Skin Liquid Makeup. Den moderna applikatorn ger precis rätt mängd av produkten och den är mjuk nog att även användas på den känsliga huden under ögonen. Naked Skin Concealer finns i en rad olika nyanser som passar ihop med Naked Skin Powder Foundation. Nyansernas matchningssystem ger en tydlig startpunk för att hitta den perfekta nyansen för dig: Den första delen representerar nyansens intensitet, den andra delen visar nyansens underton.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22