Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

All Nighter Liquid Foundation 0.5
All Nighter Liquid Foundation 0.5
All Nighter Liquid Foundation 0.5
All Nighter Liquid Foundation 0.5

All Nighter Liquid Foundation 0.5

Urban Decay

All Nighter Liquid Foundation från Urban Decay är en oljefri foundation som ger full täckning med en modern matt finish. Ger en felfri hy och sitter hela dagen.
340 kr
0.5

Recensioner

Aisia | 2018-08-15
Bästa foundation och kommer inte att byta ut den mot annat. Jag brukar blanda # 8 + 11 för att får perfekt färg att matcha min hudfärg. Jag behöver ingen concealer och håller hela dagen.
Amanda | 2018-08-04
Detta är en den bästa foundationen någonsin!! Är väldigt blek med gul underton och då jag läst att den oxiderar på huden var jag skeptisk.. men bestämde mig för att prova ändå, och jag är så glad att jag gjorde det! Är inte alls så dramatisk färgskillnad som alla säger enligt mig.Jag har acne-ärr (liksom "gropar" ´) i ansiktet och tycker denna foundation gör det mindre synligt. Hade till och med någon säga "vad använder du för hudvårdsprodukter, din hy är flawless" JAG, som alltid haft dålig hy kan knappt förstå.. Denna är bäst! Har både torr och oljig hy. Tycker till och med att denna foundation blir ännu finare när hudens egna oljor träder fram efter några timmar. Jag skulle kunna prata om denna i evigheter men då skulle denna recension bli alldeles för lång. Om du har finnar/acne-ärr så är denna absolut värd att testa!
Harleyf | 2018-05-20
Min absoluta favorit. Täcker ALLT men utan att se kakig ut. Jag har rosacea och den ger mig den perfekta täckningen och håller fint under dagen. Alla kan ha denna, det handlar om hur man förbered huden innan sin bas-makeup. Den är matt så om man är torr på vissa partier så jobba med mycket fukt innan!

Mer Information

All Nighter Liquid Foundation från Urban Decay är en oljefri foundation som ger full täckning med en modern matt finish. Ger en felfri hy och sitter hela dagen. Kan användas både på dagen och natten.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22