Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Naked Flushed Streak: ljusbrun med matt finish, persika med skimmer  och ljus korall
Naked Flushed Streak: ljusbrun med matt finish, persika med skimmer  och ljus korall
Naked Flushed Streak: ljusbrun med matt finish, persika med skimmer  och ljus korall

Naked Flushed Streak: ljusbrun med matt finish, persika med skimmer och ljus korall

Urban Decay

Få ett solkysst lyster med Urban Decays heta (och eftertraktade) rougetrio. De tre tonerna framhäver och finslipar huden, samtidigt som de ger dig ett hälsosamt lyster.
325 kr
Streak: ljusbrun med matt finish, persika med skimmer och ljus korall

Recensioner

Nesrin | 2018-02-09
Nöjd med bronzern och rouge, mindre nöjd med ”highlightern” då den inte highlightar alls.. använder dock paletten flitigt, pigmenterade fina färger
Olivia | 2017-08-10
Älskar den! Använder Streak, är perfekt för mig som är ganska ljus i hyn. Önskar de gick att köpa highlighter och blush för sig också, då de är dom som tar slut fortast. Kommer aldrig byta till några andra produkter!!
Lena Simonsson | 2017-02-16
Favoritrouge av högsta och bästa klass. Vinnare i min sminkväska. Tipset kom från Kicks personal. OSLAGBAR!

Mer Information

Få ett solkysst lyster med Urban Decays heta (och eftertraktade) rougetrio. De tre tonerna framhäver och finslipar huden, samtidigt som de ger dig ett hälsosamt lyster. Färgerna kan användas separat eller tillsammans, så trots den intensiva pigmenteringen kan de lätt förenas på ett elegant sätt.
Naked Flush kommer i en nätt förpackning med ett lättöppnad, magnetiskt spegellock, och den är kompakt nog för att ta med på resan eller vid en makeupförbättring på språng. Men låt dig inte luras av den smidiga förpackningen! Alla tre produkterna, bronzer, highlighter och rouge, är nämligen full size!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22