Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

All Nighter Pollution Protection Setting Spray 118 ml
All Nighter Pollution Protection Setting Spray 118 ml

All Nighter Pollution Protection Setting Spray 118 ml

Urban Decay

Få din makeup att sitta upp till 16 timmar och hjälp till att skydda mot oxidativa föroreningar.
280 kr

Recensioner

Felicia | 2018-03-11
När man inte trodde att det skulle existera någon bättre settingspray än UD:s All Nighter så kommer denna. Tro det eller ej, denna är snäppet vassare! En uppdaterad version av originalet.
Simone | 2018-02-22
Sminket smälter ihop fint och naturligt. Upplever även att det håller längre. Bästa setting-sprayet jag testat.
Ivana | 2018-02-21
Får allt smink som jag applicerar på ansiktet att smälta in med min hud och se mer naturligt ut samtidigt som det får mitt smink att hålla hela dagen! Definitivt den bästa setting-sprayen som finns!

Mer Information

Få din makeup att sitta upp till 16 timmar och hjälp till att skydda mot oxidativa föroreningar. Urban Decays All Nighter Pollution Protection upplevs viktlös och får din makeup att se ut som om du precis har lagt den, utan att smeta ut, matta av eller fixera makeupen i fina linjer. UD:s formula är lätt som luft och fungerar som en skyddande barriär under dagen–för att skydda huden mot allt som dagen utsätter den för.
I en klinisk studie av All Nighter Pollution Protection:
• uppgav 90 % av testpersonerna att produkten gjorde att deras makeup höll i 16 timmar.*
• ansåg 90 % att deras makeup såg ut som om de precis hade applicerat den.*
• sade 96 % att formulan var väldigt lätt och lät huden andas.**
• ansåg 90 % att produkten inte satte sig i fina linjer efter 16 timmar.*
*Baseras på en konsumentenkät med 53 personer efter 16 timmars användning.
**Baseras på en konsumentenkät direkt efter användning.
UD:s legendariska All Nighter Makeup Setting Spray har gett miljontals ansikten en fräsch look ända fram till gryningen. Och precis när du trodde att det inte kunde bli bättre tog UD sin banbrytande, prisbelönta formula och berikade den med mineraler som skyddar mot miljömässiga påfrestningar. (För tanken på föroreningar som härjar på din hud varje dag är ingen vacker tanke.)
All Nighter Pollution Protection innehåller en blandning av mineraler, bland annat zink, magnesium och koppar, som skyddar mot fria radikaler. Och UD:s sprayer är de ENDA sprayerna på marknaden med patenterad, tidsutlöst Temperature Control Technology som i själva verket sänker temperaturen på din makeup för att få den att sitta längre.
Många setting-sprayer känns klistriga eller strama mot huden men All Nighter Pollution Protection känns fantastisk! När du har använt den här sprayen kommer du inte ens att veta att den är där (tills du tittar dig i spegeln för att bättra på din makeup och du inser att det inte behövs). Spraymunstycket ger den allra lättaste, finaste slöja. Den känns luftig–aldrig som en stråle i ansikte.
Urban Decay är 100 % skonsamt.
Finish:Neutral
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22