Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
De-Slick Setting Spray 118 ml

De-Slick Setting Spray 118 ml

Urban Decay

De-Slick Makeup Setting Spray fixerar makeupen med ett enkelt tryck, kontrollerar överskottstalg, minskar glansiga områden och ger huden ett perfekt, matt utseende.
265 kr

Recensioner

Josefine | 2017-09-04
Absolut den bästa settingsprayen jag provat, sminket sitter verkligen hela dagen från tidig dag till sen kväll. En must-have
Ann | 2017-04-01
Har en oljig hy som lätt blir oljig efter några timmar på jobbet (arbetar som frisör). Använder blottning powder och gör allt för att min hy ska hålla sig matt länge, men ingenting funkar under en gel dag. Köpte denna spray, men märker ingen skillnad på "oljigheten". Men vill ändå inte såga denna spray, den fixerar sminket bra, men tror att min hy är något extrem när det kommer till att bli glansig. Så vill ändå rekommendera denna spray, men har man lika oljig hy som jag, så är det en god idé att pudra på efter några timmar och gilla läget ;)
Diana | 2017-03-03
Väldigt bra spray för oljig hy! Med denna klarar mitt smink en helkväll på stan utan problem! Överlycklig!

Mer Information

De-Slick Makeup Setting Spray fixerar makeupen med ett enkelt tryck, kontrollerar överskottstalg, minskar glansiga områden och ger huden ett perfekt, matt utseende. Makeupen håller sig fräsch och vacker i timmar.
Den revolutionerande och kliniskt testade formulan är perfekt för en fet hud, och innehåller den patenterade Temperature Control Technology.
En sju dagars klinisk undersökning visar att:
• 100 procent av deltagarna upplevde att De-Slick fick makeupen att hålla ännu längre.
• Över 90 procent upplevde att makeupen var mindre glansig och att de sällan behövde bättra på makeupen.
• 85 procent upplevde att De-Slick är den talgkontrollerande produkt med längst hållbarhet som de provat.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22