Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

24/7 Glide-On Eye Pencil Perversion
24/7 Glide-On Eye Pencil Perversion

24/7 Glide-On Eye Pencil Perversion

Urban Decay

"Vrid upp värmen med två nya, sexiga nyanser av 24/7 Glide-On Eye Pencil från Urban Decay.
195 kr
Perversion

Recensioner

Ty | 2018-12-26
En mjuk och krämig eyeliner som är lätt att jobba med och som sitter som berget. Vill du sudda så jobba snabbt innan den sätter sig.
Malin | 2018-03-13
Använder Underground taupe brun grå metallic till vardags. Gillar även Invasion blågrön ett bra alternativ om man vill skapa egen kreation göra sotade ögon istället för klassiska svarta färgen. Hållbarheten, helt ok. Finns ett stort utbud av färger, kan välja efter humör och tillfällen. Håller inte med Madicken. UDs 24/7 Glide on eye pencil är inte mjuk så som du beskriver dom, men har man inte rätt typ av pennvässare, kommer produkten gå, sönder. Jag rekommenderar Anastasia BVHs vässare, du kan även vässa tjockare storlekar, funkar med de flesta märken,har provat Mac lipliners, UDs 24/7 glide on eye pencil, de blev vassa. När man ska köpa smink kolla alltid exakt, vad du får för dina pengar. Finns många bra recensenter youtube eller sök efter dom google.se
Tilde D | 2017-09-21
Perfekt eyeliner som är superlätt att applicera, glider lätt och håller hela dagen och sitter fortfarande snyggt efter träningspass. Har både LSD och UZI och älskar dem. UZI är perfekt till vardags då jag inte vill ha allt för hårt markernade ögon. LSD funkar också fint till vardags, men blir något lite extra med svart/blå färg.

Mer Information

"Vrid upp värmen med två nya, sexiga nyanser av 24/7 Glide-On Eye Pencil från Urban Decay.
Naked är hetare än någonsin i och med lanseringen av Naked Heat (UD:s nya neutrala palett i bärnstensnyanser). UD har inspirerats av de varma, sexiga nyanserna och dragit upp värmen ett steg till genom att skapa ögonpennor i nya nyanser.
Kombinera din ögonmakeup i bärnstensnyanser med 24/7 Glide-On Eye Pencil i Alkaline (djup vinröd) och Torch (en perfekt sienna). Även fast dessa färger skapats för att komplettera Naked Heat så kommer du att vilja använda dem till allt. De är så otroligt vackra att du kommer att använda dem gång på gång.
UD:s vattenfasta formula är enkel att applicera, har lång varaktighet och hålls krämig för att blandas. Den mättade 24/7-formulan innehåller återfuktande ingredienser, som bl.a. jojobaolja, E-vitamin och bomullsfröolja.
UD har tillverkat utsidan på ögonpennorna i samma nyans som själva pennan, så det är lätt att hitta den nyans du letar efter.
När din 24/7 Eye Pencil börjar bli trubbig kan du använda den lilla vässaren på UD:s Grindhouse Double Barrel Sharpener för att vässa den."
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22