Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

BLACK WEEK 22-23/11: 25% på parfym. Fri frakt!

Razor Sharp Liquid Liner Fireball

Razor Sharp Liquid Liner Fireball

Urban Decay

Det ultimata verktyget om du vill ha en lätt men skarp linje. Enkel och snabb att applicera.
225 kr
Fireball

Recensioner

Clara | 2018-11-15
Bästa eyeliner! Superenkel att applicera och håller hela dagen. Även lätt att tvätta bort. Har testat flera färger, men junkshow är min favorit. Supersnygg rosa färg! Perfekt till fest på vinterhalvåret, men ger ett extra lyft till vardags på sommarhalvåret.
Barbro | 2018-09-26
Mycket bra. Torkar meddetsamma och sitter hela dagen. Lätt att få bort.
Helena | 2016-12-06
Generellt svår att jobba med, för tunn pensel och för rinnig för min smak. Jag har färgerna retrograde och snakebite. Retrograde är cool som partyliner, men snakebite är inte speciellt snygg oavsett ljus.

Mer Information

Det ultimata verktyget om du vill ha en lätt men skarp linje. Enkel och snabb att applicera. Vår hållbara, vattenfasta formel smetas varken ut eller mattas av, men är ändå lätt att ta bort när det är dags för det. Fireball är en unik färg som skapar en linje i persika med rosa skimmer.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22